Maaş yok, KIYAĞA devam

Maaş yok, KIYAĞA devam

Kırıkkale Belediyesi çalışanlarının bu ay maaşlarını alamadıkları öğrenildi. İşçi ve memurun maaşını vermeyen Belediye Başkanının binlerce lüks kitap bastırıp piyasada ücretsiz dağıtması tepkilere yol açtı. Belediye çalışanları bu duruma Maaş yok, kıyağa

YANDAŞA PEŞKEŞ

Reklam olsun diye son derece lüks ve kaliteli baskılı binlerce kitap bastırarak piyasada ücretsiz dağıtan Kırıkkale Belediyesinin çalışanlarına bu ayda maaş ödemediği öğrenildi. Maaşını alamayan memur ve işçiler belediyenin bu tutumunu ağır dille eleştirirken bazı memur ve işçiler bu durumun birilerine kıyak yapılma anlamına geldiğini savundular. Yıllarca bazı çevrelere haksız kazanç sağladığı ileri sürülen Belediye Başkanının son olarak giderayak yaptırdığı ve binlerce liraya mal olduğu sanılan kitapları ücretsiz dağıtırken personelin maaşını vermemesi tepkilere neden oldu.  

 

 



MEVLİT
18.11.2013 10:24:20
YATACAK YERİ YOK BUNLARIN, İŞÇİNİN ALINTERİ KURMADAN VERİN DİYEN BİR PEYGAMBERİN ÜMMETİ OLAN BİRİ BU VİCDANSIZLIĞI YAPAMAZ, SADECE ALLAH VERSİN CEZASINI DİYORUM, İHALE İHALE İHALE KRDİYNEN İHALE, İŞÇİ MAAŞLARI 11 TANE OLDU KRDEİ ÇEKTİLER ÖDEDİLER AHA İŞÇİ MAŞI 2 TANE MEMUR MAŞI 1 TANE İÇERDE ALLAHINIZDAN BULUN BELEDİYE BAŞKANI BAŞKAN YARDIMCILARI..

Harun
19.11.2013 10:24:47
Maaş ödeyemeyen Ak partili bir Belediyeye, Ak parti teşkilatı mart ayındaki yerel seçimde ne yüzle oy isteyecek. Suç veli korkmazındı bize oy verin deme şansı varmı. Beşir Atalay aday belirleyeceğine maaşları ödetsin.

murat dağ
24.11.2013 13:58:06
Argo,kaba söz ve hakaret içeren yorumlarınız yayınlanmamaktadır.(Editör)

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız