Lütfen, tekrar başa dönmeyelim!

Lütfen, tekrar başa dönmeyelim!

YAHŞİHAN’DA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

YAHŞİHAN’DA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Lütfen, tekrar başa dönmeyelim!

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile birlikte ilçedeki işletmelere ziyaretlerde bulunarak artan vaka sayıları sebebiyle kurallara uyma çağrısında bulundu.

Yahşihan İlçesinde bir takım ziyaretler yapıp kurallara uyma konusunda bilgiler veren Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak vatandaşlarla sohbet ettikten sonra sorun ve taleplerini dinlediler. Kaymakam Uzunoğlu, vatandaşlara Koronavirüs tedbiri kurallarına uyma konusunda daha dikkatli olmalarını söyledi.

Esnafları tek tek gezerek yeni tip Koronavirüs tedbirlerine uymalarını isteyen Başkan Türkyılmaz, "Yeniden başa dönmeyelim. Sağlığımızı korumak bizim elimizde. Virüs halen yanı başımızda, Fiziki mesafe ve maske kuralına uymanızı rica ediyoruz. Yeni normal hayat düzeninde bunlara daha çok dikkat etmek zorundayız. Lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Tüm halkımızı kurallara uymaya davet ediyorum" diye konuştu.



İLHAT
8.08.2020 13:20:26
halkı kurallara uymaya davet ederek salgınla mücadele mi edilir. kurallara uyan zaten uyuyor. uymayan ve vaka sayısının patlamasına sebep olanlara ne yapacaksınız. ondan bahsedin.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ