Lütfen artık ciddiye alın!

Lütfen artık ciddiye alın!

KORONAVİRÜS, GENÇ YAŞLI DEMİYOR!

KORONAVİRÜS, GENÇ YAŞLI DEMİYOR!

Lütfen artık ciddiye alın!

Koronavirüs vakalarının inanılmaz derecede arttığı Kırıkkale’de herkesin kişisel tedbirlerini üst seviyede almasının ne kadar önemli olduğu her geçen gün daha da gün yüzüne çıkıyor. Dün 50’li yaşlarda bir öğretmenini Koronavirüse kurban veren Kırıkkale, bugün de sevilen yerel sanatçısı Taner Olgun’u kaybetti.

Koronavirüs vakalarının önü alınamaz şekilde arttığı şehrimizde, dün henüz hayatının baharında vefat eden Tarih Öğretmeni Erdal Öcal’ın ardından bugün de sevilen yerel sanatçımız Taner Olgun’un vefat haberiyle üzüldük.

Kırıkkale Valiliğinin, tüm birimleriyle Koronavirüse karşı mücadele vermesi ve Kırıkkale Belediyesinin gece gündüz çalışmalarını sürdürmesine karşın halkımızın bu virüsü ciddiye almaması ve hâlâ “virüse inanmayanlar” gibi garip düşüncelere sahip olanların çokluğu, Kırıkkale’deki vahim durumu ortaya çıkarıyor.

Halkanın iyice daralmaya başladığı ilimizde, ölüm vakalarının artması ve bu virüsün yalnızca belli bir yaşın üstündekileri vurmadığının, gençlerin ya da orta yaşlıların da etkilendiğinin görülmesi halkımızın bireysel tedbirlerini de artırmasının ne denli önemli olduğu ayan beyan ortaya koyuyor…

(PUSULA YORUM HABER)



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da