LPG`Lİ ARAÇ YANARAK KÜL OLDU

LPG`Lİ ARAÇ YANARAK KÜL OLDU

Sulakyurt`un Yeşilyazı köyünden ilçe merkezi istikametine doğru gelen Osman Erdoğan (45) yönetimindeki 71 DD 583 plakalı otomobil, Sulakyurt`a 2 kilometre kala henüz belirlenemeyen bir sebeple seyir halindeyken yanmaya başladı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI
Olay yerine gelen jandarma, araçtaki LPG tankının yangın nedeniyle ısınarak patlama ihtimaline karşı, yolu bir süreliğine trafiğe kapatarak olay yeri güvenliğini sağladı. Sulakyurt itfaiyesinin de olay yerine gelmesiyle soğutma işlemi gerçekleştirilerek araçta meydana gelen yangın tamamen söndürüldü. Sulakyurt Belediye Başkan Vekili Murat Sandalcı da olay yerine gelerek, yangına yapılan müdahaleyi takip etti.
 
SÜRÜCÜ ŞOKA GİRDİ
Araç Sahibi Osman Erdoğan, ``Sulakyurt`a doğru gidiyordum. Bir anda aracımın önünden alevlerin çıktığını gördüm. Aracımı hemen durdurarak müdahale etmeye çalıştım. Ne yaptıysam yangını söndüremedim. Bu arada alevler yükselerek kısa sürede yayılmaya başladı. Ben de LPG tankının patlama ihtimaline karşı olay yerinden uzaklaştım. Aracım kısa sürede kül oldu`` dedi. Olayın ardından sürücünün kısa süreli şoka girdiği gözlendi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama