LÖSEV iyilikleriyle geldi

LÖSEV iyilikleriyle geldi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hazırlanan iyilikler TIR`ı, `Anadolu`ya TIR dolusu LÖSEV yardım projesi` kapsamında Kırıkkale'ye geldi.

MUHTAÇ AİLELERE

Cumhuriyet Meydanı’na park eden iyilikler TIR`ı, yardıma muhtaç lösemili ailelere gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu. LÖSEV, Sosyal Hizmetler Uzmanı Arzu Bağ, vakfa yapılan bağışlar ve yardımlarla sağlanan gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncakların TIR`la Anadolu’daki muhtaç lösemili ailelere dağıtıldığını söyledi.

YARDIM ETMEK İÇİN

LÖSEV,  vakfa yardımsever insanların yaptıkları bağış ve yardımların lösemili çocuklara yardım etmek için kullanıldığını açıklayan Bağ, “Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı` projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımları ulaştırmak amacıyla yollara düşen LÖSEV TIR`ı Kırıkkale’ye gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda lösemili ailelerle bir araya geldi. TIR`da; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımları, LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelere yapıldı. Aileler yardımları, ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçti. LÖSEV yardım ekibi, burada ayrıca lösemili ailelere verilmek üzere yapılan kıyafet, gıda, oyuncak, kırtasiye gibi yardımları da kabul ediyor. “dedi.

SON KIRIKKALE OLDU

LÖSEV’in yardım TIR`ı hakkında bilgi veren Bağ, “LÖSEV yardım TIR`ı, proje kapsamında bu yıl 11 il gezdi ve Kırıkkale 12’nci şehir oldu. Kırıkkale son merkez ve buradan da Ankara merkeze gideceğiz. Biz burada yardım TIR`ında çocuklara giyecek yardımı, kuru gıda yardımı ve et ürünleri yardımı yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın bu yönde bilgilendirilmesinin gerekli olduğunu da belirtmeliyim. Unutulmamalıdır ki lösemi hastalığı bulaşıcı değildir, uzak durmasınlar çocuklardan, sevgi göstersinler löseminin de tedavisi vardır." diye konuştu. 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!