Lodos, ezdi geçti

Lodos, ezdi geçti

Kırıkkale`de etkili olan lodos nedeniyle adliye binasının çatısı uçtu, çevredeki 4 araç zarar gördü. Kentte birçok ev ve iş yerinin camları da rüzgârın etkisiyle kırıldı.

TOZ BULUTU İLE KAPLANDI

Kırıkkale`de sabah saatlerinden itibaren lodos etkili oldu. Lodos nedeniyle Kırıkkale Adliye Sarayı`nın çatısı uçtu, adliye bahçesinde ve valilik otoparkında bulunan 4 araçta hasar oluştu. Zafer Caddesi toz bulutuyla kaplanırken, adliye önünde park halinde duran aracın camına çatıdan düşen maddeler isabet etti.  Fırtınadan etkilenen vatandaşlar ayakta güçlükle durabilirken, bazı vatandaşlar ise tutunacak sabit cisim aradı. Fırtına sırasında kent merkezinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, tabelalar uçtu, ağaçlar yıkıldı.

80-90 KM LODOS

Sevgi Yolu Caddesi ve adliye çevresi, tedbir amacıyla yaya trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri, lodos nedeniyle olası yaralanmaların önlenmesi amacıyla vatandaşları uyardı. Meteoroloji yetkilileri, saatte hızı yer yer 80-90 kilometre olan lodos nedeniyle görüş mesafesinde düşüş ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğini belirtti.Zafer Caddesi?nde sürücü kursuna ait tabela son anda fark edilerek yerinden söküldü. Polisin caddede güvenlik önlemi alması ve tabelanın kaldırılmasının ardından cadde, yaya trafiğine açıldı. Bu arada, kentte 2 kişinin karbonmonoksit gazından zehirlenme teşhisiyle hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ