Liseli Gençler Efendimizin İzinde

Liseli Gençler Efendimizin İzinde

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şubesi, "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" adlı Siyer-i Nebi yarışması düzenledi.

GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

AGD tarafından Türkiye genelinde organize edilen "Liseli Gençler Efendimizin İzinde" adlı Siyer-i Nebi yarışması, Kırıkkale`de yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Sınav hakkında açıklamalarda bulunan AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar, amaçlarının peygamber efendimizin hayatını gençlere ulaştırmak olduğunu söyledi.

LİSELERDE ÇALIŞMA YAPTIK

Kırıkkale merkez ve tüm ilçelerinde sınav için çalışma yaptıklarına değinen Bayraktar, "Kırıkkale merkez ve tüm ilçelerindeki liselerde çalışma yaptık. Kırıkkale ve Keskin sınav merkezi yapıldı. Günümüz şartlarında böyle bir çalışma yapmak çok zor. Ancak efendimizin hayatı için ne kadar fedakârlık, çalışma yaparsak yapalım az geliyor. Çünkü o âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir."

BİRİNCİYE UMRE

Bayraktar, yarışmada dereceye girenlere, birinciye Umre ödülü ve diğer derecelere çeşitli hediyeler vereceklerini belirtti. AGD Liseler Komisyonu Başkanı Abdulkadir Alkan ise, peygamber efendimizin hayatını yaşatmak için böyle bir yarışma yaptıklarını dile getirdi. Geçen seneye göre çok fazla yoğunluk olduğunu belirten Alkan, tüm ilçelerde çalışma yaptıklarını, gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı