Liseli öğrencilere Cami ve Namaz dersi

Liseli öğrencilere Cami ve Namaz dersi

ÖĞRENCİLERE KUR´AN HEDİYE EDİLDİ

Liseli öğrencilere Cami ve Namaz dersi

Her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanılan Camiler ve Din Görelileri Haftası bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

ÖĞRENCİLERE CAMİ VE NAMAZ DERSİ

Etkinlik kapsamında Kırıkkale Müftülüğü okullarda bir dizi konferanslar düzenledi. Bu bağlamda Kırıkkale Fen Lisesi´nde ?Cami ve Namazla Arınma? konulu bir konferans düzenlendi. Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından verilen konferansa okul müdürü Nusret Kılıç, okul öğretmenlerinden Refik Sungurtaş, Hacer Davarcı, Adem Kılıç, İlhami Pekgöz, Seyit Ahmet İnan ve öğrenciler katıldı.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Program İhsaniye Camii İmam-Hatibi Recep Öz tarafından okunan Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek gençliğin, caminin ve namazın önemini belirten konferansını verdi. ?Gençlik ve Cami?nin ayrılmaz bir bütün ve gençlikte yapılan ibadetlerin Allah katında daha değerli olduğunun altını çizdi. Cami ve namazla arınmanın önemi üzerinde durdu. İnsanın beden ve ruhtan ibaret olduğunu; ruhun gıdasının da namazla sağlanabileceğini ifade etti. Beş vakit kılınan namazın insanı arındıracağını, kötülüklerden alıkoyacağını belirtti.

ÖĞRENCİLERE KUR´AN HEDİYE EDİLDİ

Program sonunda öğrencilere Kur´an-ı Kerim hediye edildi. Okul Müdürü Nusret Kılıç okula teşriflerinden ve verdikleri konferanstan dolayı İl Müftüsü Bekir Gerek´e teşekkür etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti