Liseli öğrenciler KÜ´yü ziyaret etti

Liseli öğrenciler KÜ´yü ziyaret etti

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNİ GEZDİLER

Liseli öğrenciler KÜ´yü ziyaret etti

Gülbeyaz Sümer Anadolu Lisesi´nden bir grup öğrenci Kırıkkale Üniversitesini ziyaret ettiler. Geleceğin üniversite öğrencileri bugünün üniversiteli abla ve ağabeyleriyle güzel bir gün geçirdiler.

GELECEĞİN ÜNİVERSİTELİLERİ

Gülbeyaz Sümer Anadolu Lisesinde öğrenim gören 12. sınıf öğrencileri, Rehber öğretmenler nezaretinde Kırıkkale Üniversitesini ziyaret ettiler. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen programda, öğrenciler ilk olarak Kırıkkale Üniversitesi Kütüphanesi´ni gezdiler. 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNİ GEZDİLER

Mühendislik Fakültesi gezisi ile devam eden  programda öğrenciler elektronik laboratuvarında uygulamalı test yapma imkânı buldular. Veteriner Fakültesi´ni gezen öğrenciler fakülte hakkında bilgi aldılar.  Son olarak Hukuk Fakültesi gezildi ve öğrencilere fakülte ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

ÜNİVERSİTEYİ YAKINDAN TANIDILAR

Geziyle Kırıkkale Üniversitesini daha yakından tanıdıklarını söyleyen öğrenciler, okumak istedikleri bölümleri de gözlemleme imkânı buldular. Üniversite tanıtım programı, Misafir öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi tarafından hazırlanan hediyelerin verilmesiyle sona erdi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok