Liselerarası Futsal başlıyor

Liselerarası Futsal başlıyor

Futsal Genç Erkek Grup yarışmaları 05 ? 08 Mart 2012 tarihleri arasında Adana, Aksaray, Kırıkkale, Edirne, Sinop, Trabzon, Erzurum, Adıyaman, Düzce, Aydın illerinde, Futsal Genç Kız Grup yarışmaları ise aynı tarihlerde Adana, Aksaray, Kırıkkale, Sinop, Tr

ERKEK VE KIZLAR KATEGORİSİNDE OYNANACAK
Futsal müsabakaları ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, yarışma talimatları şöyle sıraladı: ?Yarışmalar; okul takımları arasında genç erkekler ve kızlar kategorisinde yapılacaktır. Yarışmalar; Uluslararası Oyun Kuralları, TFF Futsal oyun kuralları, Yarışma Yönetmelikleri, SGM Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümler, ?Okul Futbolu Temel İlkeleri? ve ?Okul Futbolu Etik Tüzüğü? ne uygun olarak yapılacaktır. (Takım çalıştırıcıları TFF internet sayfasında yayınlanacak olan Futsal Antrenörlüğü e-öğrenme modülünü takımlarının futsal eğitim organizasyonlarında kullanılabilecektir)?
 
10 SPORCUDAN OLUŞACAK
?Gençler futsal yarışmaları, ortaöğretim kurumları arasında 1995, 1996 ve 1997 yılı doğumlu kız ve erkek öğrenciler arasında düzenlenecektir. Gençler Kategorilerinde mahalli yarışmalarına katılacak olan okul takımları 10 (on) sporcu öğrenciden oluşacak, yanlarında 1 idareci, 1 çalıştırıcı bulunacaktır. Bu nedenle takım yöneticileri yarışmalardan önce yapılacak olan teknik ve idari toplantıda isim listelerini buna göre düzenleyecek, imzaladıktan sonra tertip komitesine vereceklerdir. Onaylı isim listelerinde yazılı olan idareci, çalıştırıcı dışında bir başkasının sahaya girmesine, yöneticilik ve çalıştırıcılık yapmasına izin verilmeyecektir.    Oyun Sahası - İllerde Tertip Komitelerinin kararı ile futsal oynanmaya uygun spor salonları kullanılacaktır. Müsabakaların yapılacağı saha-tesis tahsisleri MEB-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri işbirliğinde gerçekleştirilecektir.?


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ