LİGİ GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ

LİGİ GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ

Kırıkkalespor Menajeri Hasan Basri Kara, ligi galibiyetle kapatarak taraftarlarına üç puan hediye etmek istediklerini söyledi.

ZORU BAŞARDIK

Sezonun son maçını Karsspor ile oynayacak olan Kırıkkalespor?da hazırlıklar sürüyor. Takım olarak ellerindeki mevcut kadronun kendilerine ikinci yarıda büyük ümit verdiğini belirten Menajer Hasan Basri Kara, ligin bitimine üç hafta kala ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kara, ?Zoru başardığımıza inanıyorum. Bu başarıda ellerinden geleni yapan tüm camiamızın ileri gelenlerini kutluyorum. Bu takım daha iyi yerlere layık bunun içinde Kırıkkale halkının birlik ve beraberlik içinde takımlarına sahip çıkması gerekir? dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sezonun son maçında her zamankinden çok taraftarlarının desteklerine ihtiyaçları bulunduğunu belirten Menajer Kara, Karsspor maçında ellerinden geleni yaparak ligi üç puanla kapatmak arzusu içinde olduklarını dile getirdi. Kara, ?İyi başlamadığımız ligi, iyi bitirmek için Kırıkkalespor olarak eksiklerimize rağmen elimizden geleni yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın? diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ