Ligde kalalım başka bir şey istemiyorum

Ligde kalalım başka bir şey istemiyorum

MKE Kırıkkalespor?un yıldız futbolcusu Abdullah Sönmez, Sandıklı Belediyespor galibiyeti ile kendilerine geldiklerini söyledi. ?Ligde kalalım başka bir şey istemiyorum? diyen Abdullah, ?Benim gol atmam değil, takımın kazanması önemli? diye konuştu.

ÖZEL HABER: KADİR YAHŞİ


TARAFTAR MÜTHİŞTİ

Gazetemiz Haber Müdürü Kadir Yahşi?ye özel demeç veren yıldız futbolcu Abdullah Sönmez, 12 haftadır üzerlerinde büyük bir stres oluştuğunu ve Sandıklı galibiyeti ile bunu üzerlerinden attıklarını söyledi. Maç sonunda sahada yürüyecek güçlerinin kalmadığını ve dolayısı ile terlerinin son damlasına kadar mücadele verdiklerini deli getiren Abdullah, Sandıklı maçında her şeyin çok güzel olduğunu söyledi ve ekledi; ?Şehir gerçekten takımına sahip çıktı. Taraftar müthişti. Herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

 

DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ

Haftalar sonra galibiyet almanın büyük bir gurur ve sevinç oluşturduğunu anlatan Abdullah, bunu gol sevincinde ortaya çıktığını söyledi. Takımda herkesin ligde kalma konusunda inancını sonsuz olduğunu vurgulayan Abdullah, şöyle konuştu; ?Allah?ın izni ile takımı düşürmeyeceğiz. Bu takım bir şehir takımıdır. Daha çok destek bekliyoruz. Biz sahada her şeyimiz ile mücadele verirken, birilerinin bunu görmesini istiyoruz. Son maçta taraftar süperdi. Bizim için yeni yapılan şarkı için ayrıca teşekkür ediyoruz.?

 

BİZ DAHA ÇOK İSTEDİK

Kırıkkalespor?un daha üst ligleri hakkettiğinin altını çizen Abdullah, ?Ligde kalalım başka bir şey istemiyorum. Takımca kenetlendik. Stresi üzerimizden attık. Şimdi tırmanma zamanı. Sandıklı takımı da çok iyi mücadele etti. Ama biz daha çok istedik ve kazandık. Büyük bir mücadele örneği gösterdik. Bu takım bu ligi hiç hak etmiyor. Kırıkkalespor inşallah bir gün daha üst liglerde yer alacak. Takımda tüm arkadaşlarım bu takımı çok seviyor. Kimse bu formayı kirletmek için değil, terletmek için oynuyor ve sonuna kadar mücadele ediyor.? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ