?Ligde kalacağız?

?Ligde kalacağız?

HAFTA SONU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELEN TÜRK METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI PEVRUL KAVLAK YENİ BİR TAKIM KURDUKLARINI SÖYLEDİ

HAFTA SONU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELEN TÜRK METAL SENDİKASI GENEL BAŞKANI PEVRUL KAVLAK YENİ BİR TAKIM KURDUKLARINI SÖYLEDİ

?Ligde kalacağız?

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Türk Metal Kırıkkalespor´un geleceğinden endişe edilmemesi gerektiğini söyledi. Kavlak ?Yeni bir takım kurduk, bu takımı küme düşürmeyeceğiz? dedi.

BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kırıkkale yerel basın imtiyaz sahipleri ile Anadolu Büyük Otel´de bir araya gelen Başkan Kavlak, ?Yönetimden kayyuma gelen takımın hele ki Ligin sonunda ki takımın 780 bin lira borcu vardı. Yönetimden ödeme evraklarını alamadık. Bu konuda Cumhuriyet Savcılığın soruşturma başlattığını biliyorum. Yargı karar verecek? dedi ve savcıları göreve çağırdı.

REKLAM ANLAŞMASI İMZALADIK

Öte yandan ligin sonundaki takımın üst sıralara yükselmesinin zorluğunu bildiğine dikkati çeken, Kavlak, ?Takımı Antalya´ya gönderdik. 200 bin liralık bütçeyi hemen takımın hesabına geçtik. Eski futbolcuların alacağına istinaden yüzde 30´nu verdik. Yeni anlaşılan Futbolcuların da peşinatlarını ödedik. Sendika olarak kombine aldık. Reklam anlaşması imzaladık. İkinci yarının ilk karşılaşmasına çıkmadan önce futbolcularımıza ödemeleri yapılacak? dedi. 

YAKIN ZAMANDA GENEL KURULA GİDECEĞİZ

Kırıkkale´nin bizler emanetçiyiz diyen Genel Başkan Kavlak, ?İnşallah Allah nasip ederde bu takımı kümede bırakırsak, hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu takıma verecek insanlardan bir yönetim oluşturacağız asla alacak insanlardan bir yönetim oluşturmayacağız? dedi. Öte yandan takımın Mart ayında genel Kurula gideceğini belirten Kavlak, ?Genel kurula gittikten hemen sonra devre bitmeden olağanüstü genel kurula götüreceğiz. Bizim tüzüğe göre dışarıdan kimse yönetime giremiyor. Bu takımı şehre teslim edeceğiz. Şehrin iş adamına esnafına teslim edeceğiz. Biz otellerin reklam anlaşmasını yine yaparız. Yine bu takıma destek oluruz ama bizim bu takımla ayıracak zamanımız, imkânımız gerçekten yok. Ben vali beyle de belediye başkanıyla da görüştüm bu takımın düşmesini içime sindiremedim. Bu kadar emek sarf ettik bu kadar insanı bir araya getirdik. Bu takım gücümüz yeter kümede kalırsa bu işten anlayan kişi gelirse biz yönetime 1 kişi veririz. Gerekli anlaşmaları yine yaparız? dedi. 

İŞ ADAMLARIMIZA TEŞEKKÜRLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın Kırıkkalespor üzerinde bulunan icraları kaldırdığına dikkati çeken Genel Başkan Pevrul Kavlak, ?Şu anda takımda hiçbir haciz yok. İş adamımız Serkan Kocaoğlu´na, Kocaman Alüminyumdan Ali Rıza Kocaman´a, İşadamı Barış Aydın´a, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya, Recep Uzelli´ye, Seyfi Özkan´a takıma yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ