LİG BİTSEDE GİTSEK

LİG BİTSEDE GİTSEK

Kırıkkalespor?da üst üste alınan mağlubiyetler, yine suratları astı. Kulüpte hala belirsizlik sürerken, futbolcular bu yılı biran önce tamamlamaya çalışıyor. Parasızlıktan kulüpten dışarı çıkamayan futbolcular, ligi biran önce bitirip evlerine gitmek isti

YÜREĞİNİZE SAĞLIK
Bu hafta lig bitiyor. 5 futbolcunun 31 Mayıs?ta sözleşmesi bitiyor. Hala Kırıkkale takımına sahip çıkmıyor. 5 trilyon borcu olan Kırıkkalespor?da hala bir gelişmemenin yaşanmaması ise, futbolcuları hayal kırıklığına itiyor. Kırıkkale duyarsız bakıyor, futbolculara da ?yüreğinize sağlık? demekten başka bir şey kalmıyor. Federasyona olan 800 bin TL borç hala ödenmezken, Kırıkkalespor?un sezon sonu ne yapacağı merakla bekleniyor. Kılı kıpırdamayan şehir ise, hazin sonu bekliyor.
 
EVLERİNE GİTMEK İSTİYORLAR
Kırıkkalespor teknik direktörü Harun Aydoslu, ligde kalarak büyük bir başarı elde ettiklerini söylese de, hiçbir iş adamı ve siyasetçi takıma dönüp bakmıyor. Takım olarak son haftalarda yaşanan mağlubiyetler iyice moralleri alt üst ederken, maç esnasında bile para konuşulduğu söyleniyor. Artık bu duruma alışan futbolcular ise, gideceği günün sinyallerini veriyor. Aynı zamanda  sezonu tamamlayıp, biran önce evlerine gitmek istiyor.
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ