LİDERİ, ?GAZİ? ETMEYE GİDİYORUZ

LİDERİ, ?GAZİ? ETMEYE GİDİYORUZ

MKE Kırıkkalespor, hafta sonunda lider Gaziosmanpaşa?ya konuk oluyor. İstanbul Gaziosmanpaşa Stadyum?unda karşı karşıya gelecek iki ekibin maçını Şanlıurfa bölgesinde Niyazi İzgören yönetecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Gaziosmanpaşaspor?a Kırıkkalespor

ÇELME TAKACAĞIZ
8 Mayıs Pazar günü 15.30?da başlayacak maç için Kırıkkalespor, Cumartesi sabah yola çıkmayı düşünüyor.  İl yarıda lider Gaziosmanpaşaspor?a 1-0 yenilip maçtan puansız ayrılan Kırıkkalespor, bu maçta galibiyet için hafta içinde sıkı hazırlandı. Lidere çelme takmak isteyen Kırmızı Lacivertli ekibimiz, eli boş gelmemek istiyor. 
 
SAHADA CEVAP VERDİK
Pazar günü deplasmanda lider Gaziosmanpaşa ile oynayacağımız maç öncesi Kırıkkalesporlu futbolcular kendi tesislerinde göz hapsine alınırken Menajer Hasan Basri Kara, şampiyonluk zirvesinde rol oynayacaklarını açıkladı. Kırıkkalespor olarak ligin son iki haftasına sıkıntıdan uzak olarak girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bu arada gruplarında şampiyonluğunu tayin etmenin heyecanı içinde olduklarını belirten Menajer Hasan Basri Kara, kendilerini küçük görenlere sahada cevap vereceklerini söyledi.
 
BAZILARINI UTANDIRDIK
Takım olarak sezona kötü başladıklarını belirten Kara, beklenmedik sonuçların ilk yarıda kendilerini üzdüğünü söyledi. Bir kısım spor otoriterlerinin kendilerine düştü gözü ile bakmalarının yanı sıra tüm Kırıkkalespor camiası olarak yılmadıklarını ifade eden Menajer Kara ?İlk yarıdaki talihsizlikleri bir tarafa bırakarak ikinci yarıda sergiledikleri futbol ile gerek kendi sahalarında, gerekse deplasmanlarda aldıkları puanlarla kendilerine düşer gözü ile bakanlara sahada cevap verdik? dedi.
 
TARAFTAR SAĞ OLSUN
Kırmızı-lacivertli camia olarak genç bir ekip olan takımlarına güvenlerinin sonsuz olduğunu ifade eden Kara ?Bazı imkansızlar vardı. Bilhassa maddi konuda her şeye rağmen futbolcu arkadaşlarımız yılmadılar ve giydikleri formanın hakkını verdiler ve ligin bitimine iki hafta kala tehlikeli bölgeden uzak kalmamız son derece mutluluk vericidir. Bu arada taraftarlarımızı da unutmamak gerekir. Kendi sahamızda ve deplasman maçlarında bizleri yalnız bırakmayarak ellerinden gelen desteği verdiler. Sağ olsunlar? dedi.
 
SAKİN VE STRESSİZ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ
Pazar günü lider Gaziosmanpaşa ile oynayacakları maça küme düşme tehlikesinden uzak olarak çıkacaklarını belirten Kara ?Rakibimiz ile takipçisi Beylerbeyi ile arasındaki bir puan fark zirve mücadelesini kızıştırdı. Bunun içinde sakin ve stressiz bir maça çıkacağız. Arzumuz rakibimizden puan ve puanlar almak için olacaktır. Tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Giydikleri formanın hakkını vereceklerdir. Bizim için önemli sahada alın terimizin karşılığını almaktır?
 
KAYIPSIZ KAPATMAK
Teknik Direktör Harun Aydoslu, lig bitimine kadar olan son iki maçı galip bitirmek istediklerini ifade etti. Aydoslu, ?Bizim için amaç her maçtan puan almaktır. Kayıpsız kapatmak ve taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Allah yardımcımız olsun zor maç bizi bekliyor? dedi
 
MAÇIN HAKEMLERİ
Niyazi İzgören, Atilla Ünlü, Gökhan Osman Yamar
 
MUHTEMEL KADRO
1. KORAY TETİK  
2. ERKAN KOÇ  
3. SAMET TÜRKMEN    
4. HASAN AKDEMİR
5. MAKSUD ÖNAL  
6. SERKAN ERCAN
7. ABDULLAH SÖNMEZ  
8. MUSTAFA DAĞDEVİREN  
9. ORHAN GAZİ KELÇE
10. METEHAN ANDAÇ ÖZLÜ  
11. BİRAY DEMİR  
 
BU HAFTAKİ MAÇLAR
Beylerbeyi v Gölcükspor
Denizli Bld. v Diyarbakır B.Ş.Diskispor
Gaziosmanpaşa v MKE Kırıkkale
Karsspor v Sancaktepe Bld.Spor
Kastamonuspor v Siirtspor
Kepez Bld. v Keçiörengücü
Pazarspor v Kırıkhanspor
Torbalıspor v Araklıspor
Yalovaspor v Zeytinburnuspor


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ