LİDERE KONSANTRE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

LİDERE KONSANTRE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

MKE Kırıkkalespor dün tek idmanla gününü geçirdi. İstasyon çalışması yapan takım, lider Gaziosmanpaşa maçına konsantre olmaya çalıştı. Kastamonuspor maçının hayal kırıklığı yaşattığını belirten MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu son dakikada

HER MAÇTA PUAN İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Futbolcular ile bir toplantı yaptıklarını belirten Teknik Direktör Aydoslu, toplantıdan sonra sabah idman yapıldığını ve öğleden sonra takıma izin verdiğini söyledi. Kastamonu maçını ve deplasmanda karşılaşacağımız lider Gaziosmanpaşaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Aydoslu ?Son dakika talihsiz bir şekilde yenildik. Önümüzdeki maç bizim açımızdan rakip kadar önemli ve zor bir maç. Rakip takım maça daha stresli çıkacak. Biz her maçta olduğu gibi puan almak için mücadele edeceğiz?
 
HERKESİN GAYRETİ VAR
 ?Mümkün olduğu kadar ideal kadromuz ile çıkmak istiyoruz. Öğleden sonra istirahat verdik. Cumartesi sabah yola çıkacak. Sezonu bitirmek istiyoruz. Son maçlarda iyi oynamak istiyoruz. Yüzümüz akı ile bu işi bitirmek istiyoruz. Futbolcuların büyük gayretleri var. Çalışan personelin gayreti fazla. 40 puan güzel. Kümede kalmak için büyük başarı sağladık. İddialı olmayınca son maçta motivasyon düştü. Motive olmayınca bu kadar oynandı?
 
KABUS YİNE DÖNDÜ
 ?Futbolcuların primlerini vermeyince ister istemez futbolcularımız gevşiyor. Ama zamanla olacak. Son dakikalar kabusumuz. Kabus yine döndü. 90+4 gol yedik. Son dakika sendromu olmasaydı ilk 5?teydik geçmişten ders almak lazım. Bize layık bir şekilde onurlu mücadelemiz devam ettireceğiz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Yüzümüzün akı ile sezonu bitirmek istiyoruz? dedi.  
 
 
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ