LİDERE HAZIRLIKLAR MORALSİZ BAŞLADI

LİDERE HAZIRLIKLAR MORALSİZ BAŞLADI

MKE Kırıkkalespor, hafta sonunda deplasmanda lider Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı. Moralsiz olduğu gözlenen oyuncuların hala Kastamonu maçının mağlubiyetini unutamadıkları görüldü.

FUTBOLCULARIMDAN MEMNUNUM

Kırıkkalespor, lider Gaziosmanpaşa maçının ilk idmanını dün yaptı. Sakatlığı süren Halit Ekinci, Murat Çalışkan, Mehmet Gök dışında tüm takım idmana katıldı. Kırıkkalespor, Gaziosmanpaşa maçı öncesi günü kondisyon depolayarak geçirdi. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda gerek kendi sahalarında, gerekse deplasmanlarda sergiledikleri futbol ile izleyenlerin büyük beğenisini kazandıklarını belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, Kastamonuspor maçında ise kümede kalmayı başarmaları nedeni ile rahat bir maç oynadıklarını söyledi. Aydoslu, ?Eksiklerimiz vardı. Bunu kabul etmek lazım birde orta sahada üstünlüğümüzü kabul ettiremedik ve beklenmedik goller kaçırmamız bizi etkiledi. Bununla birlikte yine şansızlık peşimizde idi. Uzatma dakikalarında bir hata bize pahalıya mal olurken sahadan yenik ayrıldık. Her şeye rağmen futbolcularımdan memnunum? dedi.

 

LİDERE SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ

Gruplarında şampiyonluk mücadelesi yapan ve Pazar günü deplasmanda oynayacakları kaydeden Aydoslu, hedeflerinin lideri devirmek olduğunu söyledi. Aydoslu ?Bizim için önemli olan ligde kalmaktı. Bunu başardık. Rahatız lider ise son haftalarda kaybettiği puanlarla stresli olacak. Her şeye rağmen arzumuz sahada konuşmak inanıyorum ki futbolcu arkadaşlarım bir kez daha deplasmandan zaferle dönerek Kastamonu maçında üzdükleri taraftarlarını alacakları puan ve puanlarla sevindireceklerdir? diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ