Lezzettin noktası: Gaziantepli Pide Salonu

Lezzettin noktası: Gaziantepli Pide Salonu

Antep Lahmacun ve Pide Salonu Zafer Caddesi Kurtoğlu Mobilya karşısında hizmet veriyor. Uygun fiyatları ve Kırıkkale'nin en iyi ustalarının hazırladığı pide ve lahmacunlar halka sunuluyor.

PİDE VE LAHMACUNDA BİR NUMARA

Farklı lezzet arayanların yeni adresi Antep Lahmacun ve Pide Salonu açıldı. Her şeyden önce malzemenin lezzetinin ön plana çıktığı salonda lahmacun ve pide müşterilerin damak tadına göre hazırlanıyor.  Zafer Caddesinde hizmet veren Gaziantepli Pide Salonu, 50 kişilik kapasiteye sahip. Özellikle farklı ve özel tatlar arayanlar için Gaziantepli Pide Salonu, Salonu zengin mutfağıyla müşterilerini ağırlıyor.

 

HİJYEN VE KALİTEYE ÖNEM

İşletme sahibi Ali Olcay, kaliteli pide ve lahmacunu uygun fiyata sattıklarını söyledi. Olcay, “ Pide ve lahmacunda bir numarayız. Kentin en iyi ustaları hizmet veriyor. Kırıkkale halkına hizmet veriyoruz. Salata ve tatlı çeşitlerimiz ise sofralara renk katıyor. Bunun için tüm Kırıkkale halkını Gaziantepli Pide Salonu’na bekliyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile amacımız Kırıkkale halkına iyi bir pide ve lahmacun yedirmektir’’ dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ