Lezzetin adı Dünyam döner

Lezzetin adı  Dünyam döner

Kırıkkale’de son günlerde sayıları artan lokantalara bir yenisi daha eklendi.

Bankalar caddesinde “Lezzetin yeni adı” sloganı ile hizmete açılan Dünyam Döner caddeye yeni bir renk kattı. Çay ocaklarının yoğunlaştığı sokakta temiz ortam, kaliteli hizmeti dikkat çekiyor

 

ÖNCELİK TEMİZLİK VE KALİTE

Kırıkkale’de son günlerde artan lokantalara bir yenisi daha eklendi. Bankalar caddesinde hizmete açılan Dünyam Döner sokağa yeni bir renk kattı. Öncelik kalite ve temizlik sloganı ile açılan lokantada ünlü dönerci Ömer ustanın elinden çıkan döner ve birbirinden lezzetli kebap çeşitleri kaliteli ve karnatör ister kapalı ister açık yayık ayranı ve diğer içecekler eşlinde müşterilere sunuluyor. İsteyen kapalı isteyen açık alanda sipariş verebiliyor. Bu arada paket servisi de aynı şekilde istenilen adrese ulaştırılıyor.

 

AMACIMIZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Kırıkkale(nin tanınmış işletmecilerinden Nuri Kavlak ve ünlü döner ustası Ömer Kökver’in ortaklaşa hizmete açtıkları lokantada önceliklerinin müşteri memnuniyete olduğunu belirten Nuri Kavlak öncelikle temizlik ve kaliteli yemeğe önem verdiklerini söyledi. Sipariş konusunda da dikkatli davrandıklarını belirten Kavlak paket servis konusunda da çok dikkatli davrandıklarını söyledi. Bankalar Caddesindeki lokantada hakiki et döner, ızgara köfte, İskender ve diger ızgara çeşitleri bulunuyor. Piyasaya göre fiyatta makul rakam uygulanıyor. Ekmek et döner, kola ayran 15 tl, dürüm et döner kola ayran 20 tl, pielav üstü et döner kola ayran 25 tl, İskender kola 30 tl, ekmek arası köfte aydan 10 tl, tavuk germeç ayran 10 tl. Alo paket servisi 0542 2123185.       



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ