Letonyalı gençlerin Pekdoğan sevgisi

Letonyalı gençlerin Pekdoğan sevgisi

Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi tarafından başlatılan Geleceğe Oy Ver Projesi” çerçevesinde daha önce MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ile görüşen gençler, proje çalışmaları için şehrimizde bulunan Letonyalı gençlerle birlikte büromu

ÇÖZÜM PEKDOĞAN’DA

“Genç Dostu Belediye” sözleşmesine imza atan ve kendilerine destek veren tek belediye başkan adayının Mustafa Pekdoğan olduğunu belirten gençler adına konuşan Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi Başkanı Murat Başer, “Kırıkkale’de yaklaşık 1 aylık süren bir çalışma yaptık. AVM’lere kurduğumuz sandıklarla (hiçbir yönlendirme yapmadan ve seçenek sunmadan) Kırıkkale’nin sorunlarını tespit ettik. Sonuçta şunu gördük ki, halkın bize sunduğu sorunlara çözüm üretebilecek projeler Mustafa Pekdoğan Bey’de…”

KIRIKKALE’NİN SORUNLARINI BELİRLEDİK

“Kurduğumuz sandıklarda Kırıkkale’nin sorunlarını ve Kırıkkale Belediyesi’nden beklentilerini boş kâğıtlara yazarak dile getiren vatandaşlar, Kırıkkale’nin en önemli sorunlarının İçme Suyu, Şehir Tiyatrosu; Yaya Kaldırımlarının kullanışsızlığı; kaldırımlarda kullanılacak kilit parkenin belediye tarafından kurulacak bir fabrikada üretilmemesi ve bunun istihdama dönüştürülmemiş olması; belediyenin (özellikle ekonomik anlamda) yeterince şeffaf olmaması; kent konseyi, kadın ve gençlik konseyleri gibi çalışmaların olmaması ya da yeterince aktif çalışmaması; şehrin altyapı sorunu; ulaşımda yeterli alternatifin olmaması; zaman geçirilebilecek sosyal alan yetersizliği olarak sıraladılar” dedi.

DİĞER ADAYLARDAN YETERLİ DESTEĞİ GÖREMEDİK

Yaklaşık 30 kişilik genç grubuyla büromuzu ziyaret eden Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi Başkanı Murat Başer tüm sorunlara yönelik projelerin MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ın projelerinde bulunmasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Başer, “Diğer adaylardan yeterli desteği göremedik. Sağ olsun Mustafa Bey bizimle ilgilendi. Sözleşmemizi imzaladı. Gençlere sonuna kadar destek olacağını taahhüt etti. Biz de Letonya’dan gelen arkadaşlarımızla kendisine bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

PROJELERE KAPIMIZ AÇIK

Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi Başkanı Murat Başer tarafından kendisine teşekkür plaketi verilen Başkan Adayı Pekdoğan da, “Arkadaşlar bize ilk geldiklerinde her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Çünkü bu projeler bize yabancı olmayan projeler. Çünkü biz zaten bu projeleri çok önceden sunduk. İşte bu yüzden de gençlerimize her türlü desteği vereceğiz” dedi. Kırıkkale Belediyesinin kendi döneminde gençlere ve kadınlara özel bir önem vereceğini de ifade eden Pekdoğan, “projesi olan, bu şehri geliştirmek isteyen herkesle seve seve çalışırız” dedi. Daha sonra Kadın Kollarının çalışmalarını da izleyen Letonyalı gençler, fotoğraf çektirdikten sonra büromuzdan ayrıldılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız