Âlemlere rahmet olarak gönderildi

Âlemlere rahmet olarak gönderildi

MÜMİN, GÜVENEN VE GÜVENİLENDİR

Âlemlere rahmet olarak gönderildi

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve beraberindeki heyet Valimiz Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti.

RİYAZ-ÜS SALİHİN´ KİTABI HEDİYESİ

Ziyarette, müftülük personeli tarafından Vali Haktankaçmaz´a çiçek takdiminde bulunularak, İl Müftüsü Yıldırım tarafından ´Riyazüs Salihin´ kitabı hediye edildi. 17-22 Nisan 2017 Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Haktankaçmaz´a bilgi sunan İl Müftüsü Yıldırım, bu yılki Kutlu Doğum Haftası ana temasının ´Hz. Peygamber ve Güven Toplumu´ olduğunu belirtti.

MÜMİN, GÜVENEN VE GÜVENİLENDİR

Vali Haktankaçmaz da, Kutlu Doğum Haftası´nın milletimize ve bütün İslam âlemine hayırlı olması temennilerinde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Dr. Haktankaçmaz, ?Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed, peygamber olmadan önce de El-Emin sıfatıyla adlandırılmıştı. Çükü o güvenilir, emanete hıyanetlik etmez, her zaman doğrunun yanında olan taraftı. Bu yıl belirlenen ?Mümin Güvenen ve Güvenilendir? teması kapsamında da Müslüman güvenilir olmalıdır? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı