Leke tutmayan kumaş olmaz, Kolay temizlenir kumaş var

Leke tutmayan kumaş olmaz, Kolay temizlenir kumaş var

Mobilya sektörünün önde gelen firmalarınlar Güventürk Mobilya işletme yetkilisi Selçuk Güventürk Vatandaşların mobilya alırken dikkatli olmasını istedi Güventürk piyasada bazı mobilyacıların sattıkları mobilyaların ?Leke tutmayan kumaş? diye sunduklarını

LEKE TUTMAYAN KUMAŞA KANMAYIN
Tepebaşı Mahallesi Menderes caddesinde hizmet vermeye devam eden Güventürk mobilya işletme yetkilisi Selçuk Güventürk koltuk takımı alacak vatandaşlarımızın piyasada leke tutmayan kumaş diye satılar kumaşlara kanmamasını istedi. Güventürk,? vatandaşların koltuk tercih ederken kelime oyununa gelmesin leke tutmayan kumaş diye piyasada satmaya çalışıyorlar. Leke tutmayan kumaş diye kumaş yok sadece kolay temizlene bilir kumaş var. Kumaşın leke tutmaması için naylon olması gerekli naylon kumaşlarda sağlık açısından oldukça zararlı?şeklinde konuştu.

100KM ÜCRETSİZ SERVİS
Mobilyalarda sunta hakkında da bilgi veren Güventürk? sunta olan mobilyaları gürgen diyerek vatandaşlara satılıyor bizde firma olarak sunta satıyoruz. Kırıkkale?de birçok firma sunta satıyor bazı firmalar ise gürgen diyerek yanlış bilgilendiriliyor. Satılan çoğu mobilya sunta, Gürgenin adı sunta oldu piyasalardaki fiyatlara gürgen mobilya bulmak oldukça zor biz firma olarak vatandaşlarımızın aldıkları mobilyalarda dikkatli olmalarını istiyoruz? dedi. Güventürk mobilya olarak 100Km ücretsiz servisleri ve en kısa zamanda kendi imalatlarına geçerek Kırıkkale?ye en kaliteli mobilyayı sunacaklarını ifade etti. 
 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ