Lavin Törenle Açıldı

Lavin Törenle Açıldı

EV VE İŞYERİ İÇ DİZAYNI KONUSUNDA YENİLİKLER SUNUYOR

EV VE İŞYERİ İÇ DİZAYNI KONUSUNDA YENİLİKLER SUNUYOR

Lavin Törenle Açıldı

Lavin İçmimarlık Uygulama Ofisi, Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

DEĞİŞİK VE BOL SEÇENEK İMKÂNI
Birbirinden değişik ve çeşitli dekorasyonlara ev sahipliği yapan Lavin İçmimarlık Uygulama Ofisi, ev dizaynıyla ofis dizaynına önem verenlere ve estetik ve ferahlık düşkünü olanlar için çeşitli seçenek ve kalite seçme imkânı sunuyor.

OFİSİ, EV DİZAYNI

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı No 97 üzerindeki Lavin İçmimarlık Uygulama Ofisinin açılışına katıldı. Süha Yıldırım, Osman Erdoğan ve Faik Şadol Bilen´in ortaklığında açılan işletmede, ev ve ofis dekorasyonu konusunda çok çeşit imkânlar sunuyor.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Renkli görüntülerin yaşandığı açılış töreninin kurdelesi, Vali Haktankaçmaz, TSO Başkanı Ahmet Varlı, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılış töreninde konuşma yapan Haktankaçmaz, ?Bu müessesenin öncelikle, İlimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Genç kardeşlerimizin İlimize yeni bir soluk getirecek ve ufuk açacak böyle bir müesseseyi hayata geçirmelerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR

?İnşallah İlimizde bu tür tesislerin sayısı artar. Bu girişim, müteşebbislerimize ve yine genç kardeşlerimize örnek olur. Bir işi yaparken birinci sınıf iş yapmak lazım. İşi yaptıktan sonra, insanların hakikaten bu iş olmuş demeleri lazım. Biraz önce iş yerini gezdim. Dünyaca ünlü markaların ürünlerinin, mağazaya sığacak kadar yerleştirildiğini, sığmayan diğer ürünlerin de kataloglar halinde vatandaşın hizmetine sunulmuş olduğunu gördüm.?

OFİS HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

?Bu tür yatırımların çoğalması hem ilimizin ekonomik canlılığını artırması bakımından, hem işsizliğin önlenmesi bakımından, bir de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını kendi ilinde karşılaması bakımından çok önemli. Böyle bir hizmeti vatandaşlarımıza sunduğu için, böyle bir yatırıma vesile oldukları için, iş yeri sahibi değerli genç kardeşlerime başarılar ve bol kazançlar diliyorum? dedi. Konuşmaların ardından Haktankaçmaz ve işletme yetkilileri, ofis hakkında bilgi verdiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım