Lara çocukları sevindirdi

Lara çocukları sevindirdi

Pop sanatçısı `Lara` Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete geldiği memleketi Kırıkkale`de Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu`nu ziyaret etti. Lara, yetiştirme yurdunda kalan çocuklara pasta ve çikolata ikramında bulundu.

ÇOCUKLARIMIZI SOKAĞA BIRAKMAYALIM

Pop sanatçısı Lara, yuva ve yetiştirme yurdunda kalan yaşları çocuklara oda içinde orkestrasız kendisinin derlidiği 2 parçayı söyleyip, moral verdi. Lara, çocukların bakımlarını üstlenen gönüllü annelere teşekkür etti, "Annelerin vermedikleri anne sevgisini siz verdiğiniz için aslında Allah katında çok sevap işliyorsunuz. İnşallah hem bu dünyanız., hem öbür dünyanız cennet olsun. Lütfen çocuklarımızı sokağa bırakmayalım. Onları dünyaya getirmek çok kolay, ama ondan sonrasını düşünelim. Çocuk yuvasına gelin ve çocuklarımızı ziyaret edin" dedi.

GENÇ KIZLARI DA ZİYARET ETTİ

Kız Yetiştirme Yurdu`nda kalan kızları ziyaret eden Lara, okumalarını tavsiye ederken, "Bir gün buradan çıkacaksınız.. Yılmadan okumayı deneyin. Çünkü geleceğiniz okumadan geçiyor. Hayatınızı kurtarabilmek ve birer meslek sahibi olabilmek için okumalısınız" dedi. Vatandaşlara da seslenen Lara, Çocuk Esirgeme Kurumu ile çocuk yuvalarına ziyaret edilmesini de isterken, "Onların bir anne, baba sevgisine, sevgiye ihtiyaçları var" diye konuştu.

 



fizikçi
1.08.2014 14:23:53
allah razı olsun. lara her zaman kırıkkaleli olduğunu dile getirir. kendisi bizim medarı iftiharımızdır. allah yolunu açık etsin.

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı