Lal Saran anneleri eğlendirdi

Lal Saran anneleri eğlendirdi

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL...

Lal Saran anneleri eğlendirdi

Lal Saran Anaokulu Anneler Günü'ne özel yemek ve eğlence programı düzenledi.

CENNETİN ANAHTARI ANNELERDE

Annelerin gönüllerince eğlendiği Anneler Günü programında konuşma yapan Okul Müdürü Ekrem Acar, Anneler günü sebebiyle bir araya gelerek bu güzel günü birlikte paylaşmak istedik. Biliyoruz ki anneleri sadece bir gün için hatırlamak yeterli değildir. Bütün annelerimiz bizlerin baş tacıdır. Anne, bir milleti yetiştiren ailenin en önemli unsurudur. O, İslâm nazarında o kadar mukaddestir ki, Allah Resûlü (sav): ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek cennetin anahtarının annelerin ayakları altında olduğunu, onların gönüllerini almaktan geçtiğini belirtmektedir” dedi.

ÇOCUĞUNU YAŞATMAK İÇİN YAŞARLAR

Şefkatin annenin en önemli derinliği olduğunu ifade eden Acar, O, dokuz ay karnında gezdirir çocuğunu. Bin bir zahmetle dünyaya getirir. Bakar, büyütür bin meşakkatiyle. Gece inlediği zaman hemen kalkıp imdadına koşar, ağladığında da bağrına basar. Tabiatından kaynaklanan bir iştiyak ve insiyakla onu yaşatmak için yaşar” diyerek programa katılan tüm annelerin gününü kutladı.

YILIN ANNESİ SEÇİLDİ

Daha sonra geleneksel hale gelen yılın annesi kurası çekildi. Çekilen kurada okul öğrencilerinden Eylül Olcay'ın annesi Dilek Olcay yılın annesi seçildi ve ödülünü Okul Müdürü Ekrem Acar'dan aldı. Ayrıca tüm annelere günün anısına bir gül takdim edilerek günleri kutlandı. Daha sonra tüm anneler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım