Kâbe yolcuları uğurlandı

Kâbe yolcuları uğurlandı

Kırıkkale'nin öz firmalarından Simetri Hac Umre Turizm Şirketi Kırıkkalelileri kutsal ve manevi yolculuk olan Umre programlarına dâhil etmeye devam ediyor.

GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Umre sezonu açıldığı günden beri çeşitli aralıklarla kutsal topraklara Umre yolcusu gönderen Simetri Turizm Şirketi yeni bir grubu Umre görevini yerine getirmek üzere Kur’an-ı Kerim okuyarak ve dualar eşliğinde yolcu etti. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında toplanan Umre yolcularının heyecanları adeta gözlerinden okunuyordu. Hareket saatinden önce toplanan Umrecileri uğurlamaya gelen eş dost akraba ve dostlarının fazlalığı dikkati çekti.

DUANIZDA UNUTMAYINIZ

Simetri Turizm yetkililerinin hemen tamamının hazır bulunduğu uğurlama merasiminde bir konuşma yapan Kırıkkale sorumlusu Fazlı Güventürk “Sizler sabrın ve metanetin imtihan edildiği yere gidiyorsunuz. Peygamberimizin (SAV) Yaradan Rabbimize dua ederken tek bana kolaylaştır dediği bir ibadeti yapmak için buradan ayrılıyorsunuz. İnşallah bu oralara kavuşmanın heyecan ve Kâbe’ye Ravza’ya özlemin vermiş olduğu isteği, ibadeti yapıp geldiğinizde de ayrılığın hüznünü göreceğiz. Kutsal topraklarda kaldığınız süreyi lütfen iyi değerlendirin ve lütfen dualarınızda vatanın birliğini, devletin bekasını, bayrağın dalgalanıp ezanın susmaması için vatanın bekasına kasteden her türlü iç ve dış hainlerin ıslahı için duanızı unutmayınız.” şeklinde konuştu.

YERİNDE BİLGİLENDİRME

Umre seyahatine çıkan ve heyecanları gözyaşlarına yansıyan Umrecilerin hep birlikte dua ederken sevenleri ile vedalaşması hüznünün kutsal topraklara kavuşma heyecanına döndüğünü görüldü. Umre kayıtlarının yıldız hamamı karşısında bürolarında devam ettiğini bildiren simetri turizm yetkilileri ise kendilerine web sitesinden ulaştıkları takdirde Umre konusunda yerinde bilgilendirme yapılabildiğini belirttiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü