Kuzucu, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti

Kuzucu, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti

MHP İl İkinci Başkanlığı görevini sürdüren Yavuz Kuzucu, yerel seçimlerde partisinden Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etti. Kuzucu, aday adaylığı sürecinde partisi ile birlikte çalışarak önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

MHP İl İkinci Başkanı Yavuz Kuzucu, belediye başkanlığı aday adayı olması nedeniyle, partisindeki görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’e sunan Kuzucu, aday adaylığında önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kuzucu, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlere vurgu yaparak, “MHP’nin başarmaktan başka şansı yoktur. Bunun içinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri muazzam bir fırsat ve dönümdür.”

HAYIRLI OLSUN

“Bu demokratik fırsat aynı zamanda bir yenilenme, aynı zamanda milletçe silkinip doğrulmak için tarihi bir milat olacaktır. Demokrasinin rayına oturması, ülkemizin istikrar bulması, biriken ve ağırlaşan sorunların gerçek manada çözüm kulvarına girmesi Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçlarıyla yakından bağlantılıdır.” dedi. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ise, partilerindeki aday adaylarının önemli çalışmalar yapacaklarına inandığını söyledi. Kırıkkale’de mahalli idareler seçimini alacaklarını belirten Göçer, 2 dönemdir süre gelen AK Parti devrinin kapanacağını iddia etti.



3.09.2013 00:24:16
hayırlı uğurlu olsun .kırıkkale tarihinde bir blediye başkanı görsün. inşallah.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız