Kuzucu ve Akçadağ ailesinin mutlu günü

Kuzucu ve Akçadağ ailesinin mutlu günü

Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden eski eğitimci İl Genel Meclis Üyesi Gazetemiz Yazarı İsmail Dursun Kuzucu'nun oğlu Avukat Yavuz Kuzucu'nun kardeşi H. Yusuf ile Döndü-Mustafa Akçadağ çiftinin biricik kızı Pelin önceki gün yapılan muhteşem düğün merasim

BOL BOL EĞLENİP
HALAY ÇEKTİLER
Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Kuzucu ve Akçadağ ailesi dünür oldu. Eski eğitimci, MHP İl Genel Meclis üyesi gazetemiz yazarlarından Dursun Kuzucunun oğlu Av. Yavuz Kuzucunun kardeşi H.Yusuf Kuzucu Döndü Mustafa Akçadağ çiftinin kızı Pelin Akçadağ ile önceki gün Makine Kimya Endüstri Kurumu Açıkhava Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile evlilikte ilk adımı attılar. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi saat 19.30’da başladı genç çiftin önce slayt gösterisinin ardından ilk dansla başlayan merasim sırasında damat ve geline arkadaşları Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Bayrak ve Kuran-ı öperek alan genç çift daha sonra müzik eşliğinde oyun oynayıp arkadaşları ile halay çekti. Dakikalarca sahneden ayrılmayan genç çifte yakınları ve arkadaşları da eşlik etti.

SİYASETÇİLER EĞİTİMCİLER
BULUŞTU
Kuzucu ve Akçadağ ailelerinin mutlu gününde eş dost ve yakınları yalnız bırakmadı. Bu arada Kuzucu’nun meslektaşları ve siyasetçiler de düğüne adeta akın etti. Başta Vali Ali Kolat olmak üzere bürokratlar ile Yavuz Kuzucu’nun meslektaşları, MHP İl Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım