Kuzucu MHP´den istifa etti

Kuzucu MHP´den istifa etti

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE BAĞIMSIZ DEVAM EDECEK

İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE BAĞIMSIZ DEVAM EDECEK

Kuzucu MHP´den istifa etti

MHP´li Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kuzucu partisinden istifa etti. Kuzucu İl Genel Meclis Üyeliğine şimdilik bağımsız devam edeceğini söyledi.

YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

İsmail Dursun Kuzucu, istifasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 29 Mart´ta yapılan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden ikinci sıradan il genel meclisi üyesi olarak halkın teveccühüyle il genel meclis üyesi seçildiğini, bu süreçte gerek il başkanı, gerekse merkez ilçe başkanı ve partililerin büyük destek ve himayelerini gördüğünü, bu konuda kendisine yardımı, desteği olan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

İHRAÇ KARARIYLA DİSİPLİNE VERMİŞLER

Kuzucu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Duydum ki MHP il yönetimi kesin ihraç kararıyla şahsımı disipline vermiş. Konu Facebook´ta önce şahsım da etiketlenerek kamuoyuna duyuruldu. Daha sonra da bana yapılan etiket kaldırılarak duyuru devam etti. Ben bugüne kadar parti tüzüğüne ters olacak hiçbir demecim olmamış, aksine partimizin büyümesi için elimden gelen gayreti göstermişimdir. Bu konuda Pusula Gazetesinde birçok makalemin olduğu, arşivler incelendiğinde görülecektir. Benim milliyetçi ülkücü olduğumu sorgulayanlara, elli yıllık yaşantımın yazılı veya yaşayan şahitleriyle künyesini çıkarabilirim. Benim için acı olan ise daha dünü olmayanların ortalığı velveleye vererek ülkücülükten söz etmeleridir.?

BU ŞARTLARDA MHP´DE POLİTİKA YAPILMAZ

?Artık bu şartlarda MHP´de politika yapmamın anlamının kalmadığını düşünerek Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğimden 14.02. 2018 Çarşamba gününden itibaren istifa ederek bağımsız olarak İl Genel Meclisi üyeliğime devam edeceğim. Hiç kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Seven sevmeyen herkese hakkımı helal ediyorum. Allah doğrunun yardımcısı olsun. Devletimize zarar vermesin. Ordumuzu karada, havada, denizde muzaffer kılsın. Suriye´de Zeytin Dalı Harekâtına katılan yavrularımızı tüm düşmanlarımıza gerekli dersi vererek, sağ salim yurdumuza dönsünler.?

İL BAŞKANI İHRAÇ İSTEMİNİ DOĞRULADI

Öte yandan, önceki gün konuya ilişkin bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kuzucu´nun ?Kesin İhraç? istemiyle disipline sevk edildiğini doğruladı.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız