Kuyumculardan en anlamlı protesto

Kuyumculardan en anlamlı protesto

DUYARSIZ KALMAMALIYIZ

Kuyumculardan en anlamlı protesto

Kuyumcular Odasının aldığı karar gereği kuyumcuların büyük çoğunluğu kepenk kapattı. Sur´da şehit edilen Osman Kablan ve Şırnak´ta kalp krizi sonucu vefat eden Uzman Çavuş Altan Çamkara için kepenk kapatan kuyumcular bu şekilde kamuoyundaki duyarsızlığa da dikkat çekmiş oldu.

TERÖRÜ KINAMA ADINA

Son günlerde gelen şehit haberleri üzerine ve artan terör olayları nedeniyle Kırıkkale Kuyumcuları Odası kepenk kapatma kararı aldı. Alınan karara kuyumcuların büyük çoğunluğu uydu. Zafer Caddesindeki Kuyumcular Çarşısı girişine büyük bir Türk Bayrağı asan esnaflar çarşıyı tamamen kapattı. Bu arada çevredeki müstakil kuyumcularda kepenklerini kapatarak kamuoyunda oluşmaya başlayan duyarsızlığa dikkat çektiler. Bazı işletmelerin üzerine ´Vatan evlatlarımız kalleşçe kanlı pusularda şehit düşerken, yas nedeniyle kapalıyız. Büyük Türk Milleti´nin başı sağ olsun´ yazılı pankart asıldı.

DUYARSIZ KALMAMALIYIZ

Kepenk kapatan Yonca Sarrafı işletmecileri Arif Erdal ve Osman Coşkun terör olaylarının son zamanlarda arttığını ilimiz Kırıkkale´nin de diğer iller gibi sık sık şehit vermesine karşılık toplumda gözle görülür bir duyarsızlığın olduğunu söylediler. Bu terör olayları ardından şehit ailelerinin acısını paylaşmak ve duyarsızlığa dikkat çekmek için bir günlüğüne kepenk kapattıklarını söylediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü