Kuyumcular yeni başkanını seçti

Kuyumcular yeni başkanını seçti

"ÜYELERİMİZİN MENFAATLERİNİ KORUYACAĞIZ"

Kuyumcular yeni başkanını seçti

Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanı Rıza Ulusoy´un vefatıyla boşalan Başkanlığa Erkan Başer getirildi.

MENFAATLERİNİ KORUYACAĞIZ

Kırıkkale Kuyumcular Derneği´nin Kurucu Başkanı da olan Rıza Ulusoy´un geçtiğimiz ay rahmetli olmasıyla yönetim kurulu toplantısında Başkan Yardımcısı Erkan Başer Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanlığına seçildi. Konu ile ilgili olarak Erkan Başer yaptığı açıklamada,  Kırıkkale´de Sarraf ve Kuyumcuları bir arada tutmak mesleği geliştirmek, haksız rekabeti önlemek,  kuyumculuk sektöründeki esnafları denetleyerek halkın, sarraf ve kuyumcuların menfaatini korumak amacıyla çalışacaklarını söyledi.

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE GÜVENİLİR

Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular arasında yardımlaşma, dayanışma, saygı, sevgi, hoşgörü, örf ve Adetler bağlarıyla birbirlerine bağlanmaları için bir köprü görevi sağlamak arzusunda olduklarını söyleyen Erkan Başer, ?Esnaf müşteri ilişkilerinde güvenilir. Hem esnaflarımızın ve hem de müşterilerimizin hak ve menfaatlerini korumaktır. Kuyumculuk mesleğini daha ileri götürmek, en son yeniliklerden tüm kuyumcu esnafını ve halkı bilgilendirmektir. Bu amaçla kurulan derneğimiz, Internet sitesini de faaliyete geçirerek, hem esnafımız hem de müşterilerimize hizmet vermektedir? dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKATLİ OLUN

Kırıkkale Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Başer ayrıca,  gerçeğinden ayırması hayli zor olan sahte altın ziynet eşyaları, çeyrek ya da cumhuriyet altını satmaya çalışan dolandırıcılara karşı uyardı. Başer, vatandaşlara altını kuyumculardan alması, ikinci şahıslardan alması halindeyse, kuyumculara danışarak gerçek olup olmadığını kontrol ettirmesi uyarısında bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü