Kuyumcular Derneği Başkanı Ulusoy vefat etti

Kuyumcular Derneği Başkanı Ulusoy vefat etti

ULUSOY VEFAT ETTİ

Ulusoy ailesinin acı kaybı  

Kırıkkale Kuyumcular Derneği Başkanı Alevi Dedesi Ali Rıza Ulusoy vefat etti. Ulusoy´un cenazesi dün Nur Camiindeki namazın ardından Koçubaba köyünde defnedildi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kırıkkale´nin tanınmış siması, Alevi Dedesi, Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Ali Rıza Ulusoy vefat etti. 76 yaşında vefat eden Ulusoy´un cenazesi Nur Camiindeki namazın ardından Koçubaba Köyünde defnedildi. Ulusoy´un Cenazesine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ ile Kırıkkale eski Cumhuriyet Savcısı HSYK Başkan Vekili ve Üçüncü Daire Başkanı Metin Yandırmaz, Emniyet Müdürü Hasan Onar CHP İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle Ulusoy´un meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KOÇUBABA KÖYÜNE DEFNEDİLDİ

Diş Hekimi ve eski CHP Milletvekili adayı Rafet Ulusoy, Ankara bürokratlarından A. Cevat Ulusoy ve Ali Baba Ulusoy´un babası Ali Rıza Ulusoy´un cenazesi daha sonra Koçubaba köyüne götürüldü. İl Müftüsü Bekir Gerek´in kıldırdığı namazdan sonra kalabalık cemaatin eşliğinde Koçubaba köyüne götürülen Ulusoy´un cenazesi köy mezarlığında defnedildi. Kırıkkale´de uzun yıllan sarraflık yapan ve Alevi Kültür Derneği Üyesi aynı zamanda Alevi Dedesi olarak tanınan Ali Rıza Ulusoy etkinliklerde ve programlarda yaptığı birlik ve beraberlik içerikli konuşmalarıyla sevilen ve bayılan bir kişiliğe sahipti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama