Kutsal görev yapıyorsunuz

Kutsal görev yapıyorsunuz

VALİ HAKTANKAÇMAZ TESİSLERİ ZİYARET ETTİ

Kutsal görev yapıyorsunuz

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale´de bulunan Mühimmat Komutanlığı´nın Silahlı Kuvvetlerin mühimmat ihtiyacını karşıladığını söyledi. Fabrikada üretilen mühimmatın sınır güvenliğinde askerler tarafından kullanıldığını belirten, Haktankaçmaz, çalışan işçilerin kutsal bir görev üstlendiğini kaydetti.

TESİSLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Mühimmat Komutanlığı´nı ziyaret ederek Komutanlığa bağlı tesislerde incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Haktankaçmaz´a, Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ile İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ´da eşlik etti. Vali Haktankaçmaz, Şehit Astsubay Mahmut Özdemir Kışlası Mühimmat Ana Depo Komutanlığı, Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü (MAAT) ile Mühimmat Islah Geliştirme Yenileştirme Merkezi´ni (MIGYEM) ziyaret ederek şeref defterlerini imzaladı.

SINIR BÖLGESİNDE ÇARPIŞIYOR

Buralardaki tesislerde ve Bedesten Mühimmat Deposu ve imha sahasında da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, Askerlerle birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sonrası askerlere hitap eden Vali Haktankaçmaz, ? Askerlik gibi kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Sizlerin buradan gönderdiğiniz mühimmatla, askerlerimiz sınır bölgelerimizde çarpışıyor, mücadele ediyor. Dolayısıyla sizlerin burada yaptığınız görev çok önemli. Cenab-ı Allah sizleri ve Ülkemizin farklı yerlerinde görev yapan bütün askerlerimizi korusun, Şehitlerimize de rahmet etsin? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü