Kutluca güven tazeledi

Kutluca güven tazeledi

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı 6’ncı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede aday olan mevcut başkan Veysel Kutluca, delegelerin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı 6’ncı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede aday olan mevcut başkan Veysel Kutluca, delegelerin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.

 

 

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Kongrenin divan başkalığını Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş seçildi. Üyeliklerine ise Mehmet Türkoğlu, Faruk Vurgun, Selami Çakır seçildi. Raporların oylanması ve okunmasının ardından İl Başkanı Veysel Kutluca konuşma yaptı. Kutluca, “Kırıkkale’miz, başkent Ankara'nın yanı başındadır, ayrıca 46 ilin kavşak noktasıdır. Tabiri caizse; Türkiye'nin tam ortası ve kilit noktasıdır. Savunma sanayinin lokomotifi olan bir şehirdir.”

 

 “Enflasyon, zam, artan döviz kuru derken; esnafımız, çiftçimiz, emeklilerimiz, emekçilerimiz, Kırıkkale'nin çay ocaklarında, caddelerinde işsiz gezen, gezmek zorunda bırakılan gençlerimiz, hepsi; bıkmış, usanmış vaziyettedir. Zaten Kırıkkale bizi, biz de Kırıkkale'yi yakından tanıyor, birbirimizi iyi biliyoruz. Biliyor ve görüyoruz ki; Kırıkkale bizi özledi, Milli Görüş iktidarını çok özledi. Bugün, Saadet Partisi'nin siyaset anlayışına tüm Türkiye'nin olduğu gibi Kırıkkale'nin de ihtiyacı var. Her geçen gün de bu ihtiyaç artmaktadır. Bugün salonumuzdaki bu coşku ve heyecan da bunu gösteriyor, Kırıkkale'nin sokakları da bunu haykırıyor.”

 

Siyasette partilerin farklı görüşlerinin olabileceğini aktaran Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ülkemizin problemleri, birtakım sıkıntılarımız var. Bu problemlerin çözülmesi, sıkıntıların giderilmesi, siyasi partilerin her birinin görevidir, arzusudur. Ancak problemlerimizi görüşürken çözüm önerilerini ortaya koyarken ille de birbirimizi tahkir etmek, hakaret etmek mecburiyetinde miyiz? Geçmişte de tenkitler oldu, elbette olacaktır ama ben siyasetin bu kadar gerildiğine, insanların bu kadar ağır tahkir edildiğine şahit olmadım." diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız