Kutlu doğum programı belli oldu

Kutlu doğum programı belli oldu

Diyanet işleri başkan yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kâmil Yılmaz, kutlu Doğum Programına katılmak üzere Kırıkkale'ye geliyor. İl Müftüsü Bekir Gerek, kutlu doğum haftası programının dolu, dolu geçeceğini söyledi.

PROGRAM AÇIKLANDI

Valilik onayı ile oluşturulan 2014 yılı Kutlu Doğum Haftası “Düzenleme Komisyonu” ve “platformu” çalışmalarını tamamlayarak programları netleştirdi. İl Müftüsü Bekir Gerek, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftasının Kırıkkale’de coşkulu bir şekilde kutlanacağını belirtti. Bu yılın konusunun “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” olduğunu vurguladı. İl Müftüsü Bekir Gerek, 16 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Başpınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak Kutlu Doğum Haftası Ana Programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın konuşmacı olarak, Kocatepe Camii Baş İmam-Hatibi İsmail Coşar’ın Kur’an ziyafeti vermek ve kasideler söylemek üzere Kırıkkale’ye geleceklerini söyledi.

 

 

MEYDAN’DA BÜYÜK BİR PROGRAM OLACAK

Gerek, açılış programının 11 Nisan 2014 Cuma günü saat 17.00’de yine Cumhuriyet Meydanında yapılacağını belirtti.Açılış ve konferans programlarının dışında yine kitap fuarı açılacağını, Kur’an Kursları yararına kermes düzenleneceğini,  Üniversite öğrencileri arasında makale yazma, Lise öğrencileri arasında kompozisyon yazma, Ortaokul 1. Sınıf öğrencileri arasında ve Kur’an Kursu öğrencileri arasında Siyer Bilgi Yarışması yapıldığını bildirdi. İl müftüsü Bekir GEREK, bütün halkımızı icra edilecek Kutlu Doğum Programlarına davet ederek  programa destek veren herkese teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ