Kutlu doğum kardeşliğin simgesi

Kutlu doğum kardeşliğin simgesi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesinden bir grup öğretmen ve öğrenci İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge?yi makamında ziyaret ederek etkinliklerle ilgili bilgi sundular.

KAYMAKAMA GÜL

Ziyarete Okul Müdürü Nusret Kılıç, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mustafa Balaban ile okul öğrencilerinden İlkay Kartalmış, Muhammed Said Çağlar, Büşra Gönül, Zeynep İçten, Hüseyin Taş ve Yusuf Şahindoğan katıldı. Öğrenciler İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge?ye günün anlam ve önemini sembolize eden gül takdim ettiler.

 

ÖĞRENCİLERE NASİHAT

İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca öğrencilerin kendilerini hayata iyi bir şekilde hazırlamaları gerektiğini, sevdikleri bir alana yoğunlaşmalarının önemini belirtti. Ulugölge, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Okul Müdürü Nusret Kılıç da öğrencilere moral ve motivasyon açısından her türlü desteği verdiklerini, onları bu şekilde hayata hazırlamaya çalıştıklarını ifade etti.

 

SERİ ZİYARETLER

Öğrenciler daha sonra İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal?ı ziyaret ederek gül takdim ettiler. İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal da ziyaretten çok memnun kaldığını ifade etti. Köksal, her yıl 14-20 Nisan arasında Kutlu Doğum Haftası olarak kutlandığını, bu yıl da il ve ilçe merkezinde coşkulu bir şekilde kutlamaların yapılacağını belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ