Küsleri barıştırdık Okulumuzu tamamladık

Küsleri barıştırdık  Okulumuzu tamamladık

Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık kasabada dargınlıkların giderildiğini söyledi. Kasabanın adının böyle anılmasından rahatsız olduğunu belirten Bağrıaçık En büyük hayalim” dediği okul inşaatını tamamladığını ve kısa zamanda okulun açılışını yapac

KÜSKÜNLÜKLERİ GİDERDİK

Kırıkkale’nin en hızlı gelişen ve büyüyen kasabası olarak dikkat çeken Hacılar Kasabası Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık görevi süresince öncelikli görevinin kasabada yıllardır süren aileler arasındaki dargınlıkları gidermek olduğunu söyledi. Bu konuda yoğun çaba harcadığını anlatan Bağrıaçık “Benim için herk insan aynıdır, kimseyle kavgam ve husumetim olmamıştır. Bundan sonra da olması mümkün değil ben insan olarak tüm insanlara öncelikle insan olarak bakarım göreve geldiğim günden beri kasabamızdaki aileler arasındaki dargınlıkları gidermeye çalıştım ve başarılı oldum. Şu anda kasabamızda huzur ve sükunet hakım herkes evinde kimsenin kimseyle herhangi bir problemi yok” dedi.

 

HİZMETLERE AĞIRLIK VERDİK

Bu arada Belediye hizmetlerine de ağırlık verdiğini bildiren Bağrıaçık geçmişten gelen bazı sıkıntılar ve borçlar yüzünden ilk zamanlar biraz sıkıntı çektiklerini bildiren Memduh Bağrıaçık kısa sürede sıkıntıların ve para probleminin çözüldüğünü bildirdi. Kasabanın önemli sorunlarından olan su sorununun kendi imkânları ile giderildiğini belirten Bağrıaçık yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının birazda kasaba halkından kaynaklandığını söyledi. Bu arada Belediye hizmet aracı parkını da genişlettiklerini belirten Bağrıaçık bir itfaiye aracı birde makam otomobili alarak ilçe halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Acil ihtiyaçların kısa sürede giderildiğini anlatan Bağrıaçık personel maaşlarının gününde ödendiğini özel firmalara belediyenin ciddi bir borcunun olmadığını söyledi.

 

EN BÜYÜK HAYALİM GERÇEK OLDU

Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık göreve geldiği ilk günden itibaren elk işinin inşaat halindeki İlköğretim Okulunun inşaatını bitirmek olduğunu belirterek “En büyük hayalim” değdi okulun inşaatının kısa sürede bitirilmesinin sağlandığını söyledi. Belediye imkanlarını zorlayarak okul inşaatını tamamlamak için gece ğündüz demeden çalıştığını ifade eden Bağrıaçık hayırsever iş adamı Hüseyin Aytemiz’in de desteği ile okulu önümüzdeki en kısa sürede hizmete açacaklarını bildirdi. “Benim için başkanlık koltuğu önemli değil, benim için en önemlisi bu okulun bitirilerek çocuklarımıza armağan edilmesi” diyen Bağrıaçık “Allaha şükürler olsun kasabamızın yüz akı olacak bu okulu tamamladık, benim için en önemlisi buydu. 25 derslikli okul kasabamızın ve benim gururum olacak, belediye imkanları yardım severlerin desteği ve en önemlisi Hüseyin Aytemiz beyefendinin destekleriyle okulumuzu kısa sürede açacağız” dedi.

 

OKUL ÇOK ÖZELLİKLİ BİR OKUL

Hacılar’da Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık’ın bizzat gayretleriyle kısa sürede tamamlanan okul Kırıkkale ve çevresinde çok kapsamlı okullar arasında üst sıralarda bulunuyor. Her yönüyle kaliteli ve çok amaçlı ve kullanışlı biçimde yapımı tamamlanan okulda 25 derslik bulunuyor bitişik iki bloktan oluşan okulda dersliklerin yanında spor salonları ve laboratuar ve başka amaçlı kullanım alanları bulunuyor. Her sınıfın neredeyse 15-20 öğrenci kapasiteli okulun açılmasıyla kasabadaki diğer okullar eğitim vermeyecek. Tekli eğitimin verileceği okul önümüzdeki kısa sürede tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek.  

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız