Kuşlar için rengârenk yuva yaptılar

Kuşlar için rengârenk yuva yaptılar

Yapmış olduğu güzel projelerle adından sıkça söz ettiren Yahşihan Belediyesi farklı bir etkinliğe daha imza attı. Yahşihan’da yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte kuş kafes boyama etkinliğinde kuş yuvalarını renklendirdi.

300 ADET KUŞ KAFESİ BOYANDI

Çocukların teknolojiden uzak kalmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kuş kafesi boyama etkinliğinde 300 adet kuş kafesi dağıtıldı. Kuş kafeslerini rengârenk boyayan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte boya işlemini tamamlayan çocuklar, maskot eşliğinde oyunlar oynadı. Çocuklarla birlikte kafesleri boyayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz daha sonra çocuklara pamuk şeker ikramında bulundu.

 

BU TÜR ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Kendileri küçük, yürekleri kocaman çocuklarımız ve aileleri ile birlikte kuşlarımız için kafes boyama etkinliğinde bir araya geldik. Katılım sağlayan herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Hayvanseverliğiyle tanınan bir ilçeyiz. O yüzden bu tür etkinliklere her zaman önem veriyoruz. Bir dahaki etkinliğimizde görüşmek üzere.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız