Kuruyemiş özel kutusunda alınır

Kuruyemiş özel kutusunda alınır

TUNÇ KURUYEMİŞ´TEN ?KIRIKKALE HATIRASI´

TUNÇ KURUYEMİŞ´TEN ?KIRIKKALE HATIRASI´

Kuruyemiş özel kutusunda alınır

Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde şehirlerarası ve Kırıkkale halkına hizmet veren Tolga Tunç Kuruyemiş, müşterilerine özel kuruyemiş kutusu üretti. Her türlü isim ve logonun yazılabildiği kutu dikkat çekici.

KURUYEMİŞ İÇİN ÖZEL KUTU

Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde, Kırıkkale Üniversitesi karşısında hizmet veren Tolga Tunç Kuruyemiş, Kırıkkale´nin tanıtımına katkı sağlıyor. Kırıkkale motiflerinin olduğu desenleri kuruyemiş kutusuna işleten Tolga Tunç Kuruyemiş, isme özel baskı yapıp müşterilerine sunuyor. Müşterilerde isimlerinin yazılı olduğu kuruyemiş kutusunu hediye edebiliyor. Büyük ilgi gören kuruyemiş kutusunda ?Kırıkkale Hatırası´, ?özel logo´ ve Kırıkkale simgeleri´ bastırılabiliyor.

KIRIKKALE´DE BİR İLK OLDU

Kırıkkale´ye misafirliğe gelen vatandaşlar, akrabalarına ve komşularına ağaç işlemeli ?Kırıkkale Hatırası´ kutuyu kuruyemiş ürünleri ile birlikte satın alıyorlar. Kırıkkale´de bazı resmi kurumlarda talepte bulunup, kuruyemiş kutusundan yaptırmaya başladı. İşletme Sahipleri Tolga Tunç ve Zekeriya Şenyüz, müşteri talebine göre her türlü işlemeyi yaptırdıklarını ve sayı sınırı olmadığını söylediler. Kırıkkale´de bir ilke imza attıklarını ifade eden Tolga Tunç, Kırıkkale´nin tanıtımına katkı sağladıklarını söyledi. Tunç, ilginin her geçen gün arttığını söyledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım