Kurunun yanında yaş da yanacak

Kurunun yanında yaş da yanacak

MKE Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, önceki yönetim ve Başkan'ın yaptığı olmayan hayali borçlardan dolayı takımın maddi sıkıntı çektiğini söyledi. Rücu davası ile bu borçları Başkan Hakan Aykul ve dönemin yönetimine kalacağını belirten Karakuş, Gelin

GELİN BUNU GÜZELLİKLE HALLEDELİM

MKE Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, gazetecilerle bir araya gelerek Kırıkkalespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.Takımın önemli bir sıkıntısı olmadığını belirten Karakuş, dönemin Başkanı Hakan Aykul’un, futbolculara hayali ev aldığını ve Furkan Dekor İnşaat’a kulübü hayali olarak borçlandırdığını söyledi.

Bunu da alacak kaydına geçiren Hakan Aykul’un külubü kendine borçlu gösterdiğini belirten Karakuş, burada takımın geleceği ile oynandığını bildirdi. Transfer yapmak istediklerini ancak temlik nedeniyle ellerine para geçmediğini belirten Karakuş, kulüpten alacak bekleyenlerin bir şey alamayacağını kaydetti.

 

DEVLETE OLAN BORÇLARI ÖDERİZ

Devlete olan borçları ödeyeceklerini belirten Karakuş, Hakan Aykul’un kulüpten alacağı bir kuruş para olmadığını ve rücu davası açarak bu borcun onlara kalacağını ifade etti. 2005 yılından bu yana yöneticilik yapan insanların da bundan etkileneceğini belirten Karakuş, kurunun yanında yaş da yanmasın diyerek, “Aykul gelsin temlikleri kaldırsın, yönetimde bulunan kişiler zor durumda kalmasın” diyerek çağrıda bulundu. Kulübün bu konuda önünün açılacağını ve takımın kimseye bir kuruş borcu olmadığını defalarca dile getirdiğini belirten Karakuş, yönetim olarak bu tür hayali alacak ve kulüp adına yapılan hayali evlerin üstüne gideceklerini ifade etti.

 

 

‘GEREKİRSE HUKUKA BAŞVURACAĞIZ’

Karakuş konuşmasının devamında, “Yine şunu çok iyi biliyoruz ki bu kadar borçla kulübümüzün profesyonel ligde mücadele etmesi imkânsız görünüyor. Benim şahsi kanaatim ise Kırıkkalespor’un gerçekte 25 kuruş dahi borcu yok. Ancak bazı kişiler kulübün kendilerine borçlu olduğunu söylüyor. Göreve başlar başlamaz yönetim kurulu ve Kırıkkalespor’a gönül verenlerle birlikte kulüpten alacakları olanların bu borçları bizlere ibra etmesini isteyeceğiz. Aksi takdirde hukuk mücadelesini yine hep birlikte sonuna kadar vereceğiz.”

 

‘ÖDENECEK BORCU DA ÖDEYECEK PARASI DA YOK’

“Kulübü bu sezon elimizde tutalım sonrası ne olursa olsun’ mantığıyla Kırıkkalespor ufak borçların birikmesiyle 8 milyon TL borçlandırılmış durumda. Olmayan borçlar ve olmayan alacaklar var. Daha önce de yönetimde bulundum. İnsanlar şahsi alacağım var diyerek kulübü icraya vermiş ve kupalarına göz dikmişlerdir. Bu kulübün ne ödenecek borcu ne de ödeyecek parası yok.”

 

‘GELİN BORCU YOK DEYİN’

“Olmayan evlerden dolayı alacağı olduğunu söyleyen müteahhitler var.  Ben şimdi onlara çağrı yapıyorum. Gerçekten Kırıkkalespor’u seviyorsanız, ‘Artık Kırıkkalespor’dan ve Kırıkkale halkından alacağımız kalmamıştır’ deyin. Gelin basın huzurunda da sizlere teşekkür edelim. Yok kulübün borcu var diyorsanız ve kulübü kapanmaya itiyorsanız; kusura bakmayın bu kulüp kapanmayacak. Biz buna asla izin vermeyeceğiz. Bunun da formülleri var.” dedi.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız