Kurumumuz şehit yakınları ile gazilerimizin yanında

Kurumumuz şehit yakınları ile gazilerimizin yanında

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkan ve yöneticileri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir'i makamında ziyaret etti.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, ”2011 Yılında Kanun Hükmünde Kararname ile Kurulan Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ve Gazilerimize daha etkin hizmet sunulması amacı Şehit Yakınları Gaziler Dairesi Başkanlığı kurulmuş, İl Müdürlüklerinde de Şehit aileleri ve Gazilerle ilgilenen şube müdürlüğü kurulmuştur. Dolayısı ile Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizin yanlarında olmak kanunen Kurum olarak görevimizdir. Ziyaretiniz vesilesiyle Memleketimizin bağımsızlığı ve Devletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden Şehitlerimizi anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Kurumumun ve Şahsımın her zaman sizlerle olduğunu belirtmek isterim” dedi.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Dernek faaliyetleri hakkında Bozdemir’e bilgi verdi, Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümü hediye etti. İlimizdeki yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Dernek Başkanı Öcal ve Dernek üyelerine İl Müdürü Bozdemir teşekkür etti. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü