Kurumlar arası turnuva start aldı

Kurumlar arası turnuva start aldı

Sulakyurt Kaymakamlığı’nın koordinesinde kurumlar arası futbol turnuvasının heyecanı başladı.

Sulakyurt Kaymakamlığı’nın koordinesinde kurumlar arası futbol turnuvasının heyecanı başladı. Müsabakalar kapsamında kurumlar arasında farkındalık oluşturulması ve futbolun paylaşma duygusu anlamında mesajlar verilecek.

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK

Kurumlar arasında diyaloğun artırılması ve çeşitli alanlarda farkındalık oluşturulması amacıyla Sulakyurt Kaymakamlığı tarafından ‘Futbol Turnuvası’ start aldı. İlk maç İlçe Müftülüğü ve İlçe Devlet Hastanesi arasında oynandı. Kaymakam Hasan Erdoğan, “Birlik ve beraberlik içerisinde turnuvamızı tamamlayarak güzel bir etkinliğe imza atmak istiyoruz. Burada kurumlarımız aralarındaki diyalogları daha da geliştirecek ve futbolun birleştirici gücünü hepimiz yaşamış olacağız” dedi.

DOSTLUK KARDEŞLİK VE KAYNAŞMA

Turnuvanın açılış maçı etkinliğine Kaymakam Hasan Erdoğan,  Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, Cumhuriyet savcısı Veyis Bahadır Korkmaz, ilçe Emniyet Amiri Samet Alcikaya, ilçe Müftüsü Yavuz Albayrak, ilçe Gençlik Spor Müdürü Celal Yüksel katılım gösterdi. Kaymakam Erdoğan’dan sonra konuşan Başkan Bildik ise, “Her iki takımın oyuncularına teşekkür ederim. Dostluk kardeşlik ve kaynaşma adına güzel bir etkinlik olması dileğiyle” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız