Kuru gürültüyle ayıbınızı örtemezsiniz

Kuru gürültüyle ayıbınızı örtemezsiniz

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Kuru gürültüyle ayıbınızı örtemezsiniz

CHP Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut bir grup AK Partili kadının CHP Genel Merkezi Önünde Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nu protesto etmelerine tepki göstererek ?Kuru gürültüyle ayıbınızı örtemezsiniz? dedi. 

EPEYCE GÜRÜLTÜ ÇIKARTTILAR

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Aykut yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında Aileden ve Kadından Sorumlu Bakan Sema Ramazanoğlu ile ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun sarf ettiği sözlerin çarpıtılarak kuru gürültü çıkarılmaya çalışıldığını söyledi. Aykut söz konusu taciz olayında bakanın ilgili kurumu korumaya çalıştığını kaydetti. Hiçbir yetkilinin olayın üzerine gitmediğini belirten Aykut Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun sözünün hakaret içermediğini bilakis bu sözün eski bir bakana ait olduğunu söyledi.

SİZİN BAKANINIZIN SÖYLEMİ DEĞİL Mİ?

Güllü Aykut ?Sizin bakanının Rıza Zerrab için, ?Sana kimse bir şey yapamaz ben senin önüne yatarım? dediğinde bunu cinsiyetçi bir söylem olarak algılamadınız hatta alkış tuttunuz. İşinize gelmeyince mi cinsiyetçi söylem oluyor? Asıl 45 çocuğumuza tacizde ayaklanacaktınız O zaman feryat edecektiniz. Taciz olayına sahip çıkan Bakanınız için ayaklanacaktınız. Böyle bir suça sesiz kaldınız, bugün bu davranışınızla bu suça bir kez daha ortak oldunuz? dedi.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Çocukların baş tacı olduğunu belirten Aykut şöyle konuştu ?Çocuklarımız bizin her zaman baş tacımızdır. Onların taciz ile tecavüz ile anılması adlarının yan yana gelmesi biz kadınlar biz anneler insan olan herkes için katlanılamazdır. Bu siyaset üstü bir konudur bütün kadınların bütün annelerin ortak birleşmesi tek ses tek yürek olması gereken bir durumdur. CHP´li kadınlar olarak çocuklarımıza karşı yapılan her türlü istismara karşı duracağız, biz set olacağız. Biz çocuklarımızın da Genel Başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız. Kuru gürültüyle suçunuzu bastıramazsınız.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız