Kurtuluşunun tek yolunun Saadet

Kurtuluşunun tek yolunun Saadet

Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, her ay düzenli olarak yaptığı il divan toplantısını bu ayda gerçekleştirdi. Konuşmasında Saadet Partisinin iktidara gelmesi ile değişime uğrayacak olayları anlatan İl Başkanı Faruk Vurgun ?Kurtuluşunun tek yolunun Sa

MİLLİ GÖRÜŞ`ÜN TEK TEMSİLCİSİ
Faruk Vurgun ?Saadet Partisi iktidarında işsizlik değil istihdam, rant değil alın teri, faiz bütçesi değil denk bütçe, şaibeler değil havuz sistemi, borsa ekonomisi değil üretim ekonomisi konuşulacak. Saadet Partisi değiştirmeye geliyor" dedi. Kendilerinin Milli Görüş`ün tek temsilcisi olduğunu hatırlatan Vurgun, Türkiye`nin ve insanlığın bütün sıkıntılardan kurtuluşunun tek yolunun Saadet iktidarıyla mümkün olabileceğini vurguladı. Vurgun, "Her koldan yapmakta olduğumuz çalışmalarla hem insanlığın hem de ülkemizin hızla çıkmaza sürüklenmesinin önüne geçeceğiz. Milli Görüş 41 yıldır bu millet için iyiyi, güzeli, adaletli olanı istedi ve istemekle kalmayıp iktidar dönemlerinde de bu millete en iyisini, en güzelini verdi." dedi.

RANT DEĞİL ALIN TERİ
Vurgun, soyguncu ve rant düzeninin mutlaka değişmesi gerektiğini belirterek, Saadet Partisi`nin toplumsal katmanlar arasında derin uçurumlara neden olan bu düzen yerine Adil Düzeni inşa edeceğini kaydetti. Vurgun "Adil Düzen`in kokusu bile `efsane` haline gelen 54. Hükümeti Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti yaptı" diyen Vurgun, Milli Görüş iktidarlarının Türkiye`nin bitkisel hayattan çıkıp yoğun bakım odasından çıktığı dönemler olduğunu ifade etti. Vurgun, "Bu ülkenin kaynak ve imkanlarının bu millet için seferber edildiğinde Türkiye`de nelerin değişip, nelerin gerçekleşebileceğini bize en iyi 54. Erbakan Hükümeti göstermiştir. Bu parayla para kazanma düzeni değişecek. Saadet iktidarında ekonomi artık sadece zenginler ve rantçılar için büyümeyecek. Saadet iktidarında işsizlik değil istihdam, rant değil alın teri, faiz bütçesi değil denk bütçe, şaibeler değil havuz sistemi, borsa ekonomisi değil üretim ekonomisi konuşulacak. Saadet Partisi değiştirmeye geliyor. Vaat etmeye değil, iddia etmeye değil, yeniden yapmaya, Saadet Dünyasını inşa etmeye geliyoruz" dedi. Türkiye`de dar gelirlinin imkanlarının her geçen yıl daha da daraldığını, açıklanan raporlarda hem işsiz hem de yoksul ve aç insanların oranının giderek arttığını anlatan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, "AKP iktidarında Türkiye yabancı bankaların işgaline uğramış bir ülke haline gelmiştir. Bütün şehirlerimizin merkezleri ve en önemli caddelerinde görüntü adeta banka işgallerinin fotoğrafını yansıtmaktadır. İsmi Türk olup kendisi yabancı olan bankalarla küresel yabancı bankaların levhaları sadece şehirlerimizin görüntüsünü değiştirmiyor. Bu bankalar bu milletin nasıl soyulduğunun, nasıl fakirleştirildiğinin de pozunu veriyor, fotoğrafını gösteriyor. AKP iktidarı ise bu fotoğraf karesinde Türkiye`yi faize ve küresel bankaların mandasına terk eden iktidar pozunu veriyor" dedi.

41 YILDA ADIM ADIM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR
Vurgun, Türk siyasi hayatında 41 yıllık bir deneyim ve tecrübesi olan Milli Görüş hareketinin önemini anlattı. "Milli Görüş asrı değiştirmiştir" diyen Vurgun, Milli Görüş`ün 41 yılda siyasi partilerin kapatılmasından siyasi yasakların konmasına, karalama kampanyalarından post modern darbe süreçlerine kadar bir çok taktik ve yöntemle Milli Görüş`ün engellenmeye çalışıldığını hatırlattı. Vurgun, "Bütün engellemelere, her türlü psikolojik baskılara rağmen Milli Görüş bu ülkede hep daha ileriyi hedefinde tutmuş ve bu hedeflerini de 41 yılda adım adım gerçekleştirmiştir. İnancımızdan, heyecanımızdan ve kararlılığımızdan zerre misali bir şey kaybetmeden Yeni Bir Dünya`yı kuracağız. Türkiye?nin ekonomik, Siyasi ve sosyal bakımdan Lider bir Ülke olması için bu güne kadar olduğu gibi aşk ve şevkle çalışmalarımız devam edecektir. Bu çalışmalar çerçevesinde 11 Aralık 2011 tarihinde 4. Olağan İl Kongremize gerçekleştireceğiz. Kongremize 54. Erbakan Hükümetinin Adalet Bakanı Sayın Şevket Kazan Bey katılacaktır. Bu coşkuyla gerçekleştireceğimiz kongremize tüm Kırıkkaleli hemşerilerimizi davet ediyoruz?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız