Kurtuluş Savaşında Yiğit Ömer, şimdi de Yiğit Eren

Kurtuluş Savaşında Yiğit Ömer, şimdi de Yiğit Eren

Kırıkkale´nin tanınmış esnaflarından Mehmet Taşkın, 11 Ağustos´ta Trabzon-Maçka´da büyük bir cesaret örneği göstererek, tesadüfen gördüğü PKK´lı teröristlerin yerini jandarma kuvvetlerine ihbar ederken şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül´ün fotoğrafını

AFİŞ, NEREDEYSE TABELASINI KAPATTI

Mahalle Minibüs Duraklarının tam karşısında, oldukça hareketli bir mevkide işlettiği küçük dükkânında sattığı ekmek çeşitleriyle tanınan Mehmet Taşkın (Elit Ekmek), vitrin camına Eren Bülbül ile ilgili astığı afişlerle yoldan geçenlerin büyük ilgisini topladı. Vatanseverliği ve milliyetçiliği zaten dillere destan olan ?Ekmekçi Mehmet Amcanın? bu tavrı büyük beğeni toplarken, gözünü kırpmadan neredeyse camdaki tabelasını kapatan Mehmet Amca, ?Çocuk yaşta vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen bu koca yürekli minik yavrumuz için ne yapsak azdır? diye konuştu.

BİZDE ERENLER TÜKENMEZ!

Vitrin camına kendi elleriyle hazırladığı, ?Kurtuluş Savaşında Yiğit Ömer, şimdi de Yiğit Eren? ve ?İyi ki varsın Eren? Erenlerimiz bitmez, vatan bölünmez? cümlelerini ve Eren Bülbül´ün bir fotoğrafını içeren afişleri yapıştıran Mehmet Taşkın, ?Türk Milleti işte bu duygu ve düşüncelerden dolayı her türlü çirkeflikle baş ederek ayakta kalıyor. Bizi bölmek isteyen, vatanımızı parçalamak isteyen tüm kalleşlerin karşısında daha hayatının baharında Ömerler, Ahmetler, Mehmetler, Erenler ve nice adsız kahramanlar var. Bizim kimseyle bir alıp veremediğimiz yok! Ancak bizimle alıp veremediği olanlar bilsinler ki bizde Erenler tükenmez!? dedi.

TERÖRİSTLERİN YERİNİ O GÖSTERDİ!

11 Ağustos´ta Trabzon´un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleriyle bir grup PKK´lı terörist arasındaki çatışma çıkmış, çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi´nde şehit olmuştu. 15 yaşındaki Eren Bülbül ise PKK´lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edilmişti.

EREN BÜLBÜL KİMDİR?

2002 yılında Trabzon´da dünyaya gelen Eren Bülbül, lise öğrencisiydi. 4,5 yaşından beri Trabzonspor taraftarı olan şehit Bülbül´ün hayali bir gün Trabzonspor forması giymekti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ