Kurtlar çobanları yaraladı

Kurtlar çobanları yaraladı

Kırıkkale`nin Delice İlçesi`ne bağlı Büyükavşar Köyü`nde yaylıma çıkan koyun sürüsüne kurtlar saldırdı. Aç kurtlar koyunları korumaya çalışan 2 çobanı yaraladı. Çobanlardan birisinin durumu ağır

ÇOBANLARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Delice’nin Avşar Köyünde merada otlayan koyun sürüsüne kurt saldırdı. Kurtlar koyunları korumaya çalışan iki çobanı da yaraladı. Çobanlardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak konuşan Selahattin Öcal sürüyü otlatmak için meraya çıkardıklarını belirterek, kurdun saldırısına uğradıklarını söyledi. Kurdun saldırısına uğrayan 53 yaşındaki Cuma Dalbudak ağır, Selahattin Öcal ise, hafif yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

ANİDEN İKİMİZE DE SALDIRDI

Kurt saldırısı ile ilgili Çoban Selahattin Öcal, şunları anlattı: “Sürüleri otlatmak için meraya çıkardık. Bu sırada kurtların sürüye saldırdığını gördük. Kurtları uzaklaştırmak için bizde harekete geçtik. Bizimde harete geçtiğimizi gören kurtlar bu defa bize saldırdı Koşunca bize saldırdı. El, yüz ve vücudumuzun çeşitli yerlerinden yaralandık. Bir müddet mücadeleden sonra kurtlar oradan uzaklaştı Benim durumum iyi. Ancak arkadaşımın durumu ağır.”



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama