Kurslarda spor eğitimi veriliyor

Kurslarda spor eğitimi veriliyor

Yaz Kur-an Kurslarına katılan çocukların sportif faaliyetlere yönlendirilmesine ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Yeşil Cami Kız Kur-an Kursu ve Eyüp Sultan Camisinde kuran kurslarına katılan çocu

KURSLARDA SPOR YAPIYORUZ PROJESİ

Spor Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Yaz Kurslarında Spor Yapıyoruz” projesi Yeşil Cami Kız Kur-an Kursu ve Eyüp Sultan Camisinde hayata geçti. Proje, İl Müftüsü Bekir Gerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Cuma Erol kursa katılan öğrencilere masa tenisi hakında bilgi vererek nasıl oynanacağını gösterdi. İl Müftüsü Bekir Gerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü kısa süreliğine öğrencilerle birlikte masa tenisi oynadı.

 

PROJELERİMİZ İYİ İLERLİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü yaptığı açıklamada; İl Spor Merkezlerine uzak olan ve ulaşım imkanı olmayan camilerimizde, Kur-an ve dini eğitimin alan öğrencilerimizin sosyal etkinliklerini üst seviyeye çıkarmak, motive etmek ve spor yapmalarına imkan sağlamak istediklerini belirten Ünlü, Yeşil Cami Kız Kur-an Kursu ve Eyüp Sultan Camisine, masa tenisi masası ve masa tenisi malzemeleri, voleybol topu, futbol topu, voleybol topu ile öğrencilerimizi spora motive etmek için forma hediye ettiklerini söyledi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ