Kurbanlıklar görücüye Çıkmaya başladı

Kurbanlıklar görücüye Çıkmaya başladı

Kırıkkale´de kurbanlıklar bu yıl görücüye erken çıkmaya başladı. Dün açılan hayvan pazarında hazırlıklar sürürken mandıralarda hayvan pazarlıkları başladı. Kurbanlık banlık olarak satışa sunulan küçük ve büyükbaş hayvanları cep yakacağa benziyor

PAZARDA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Kırıkkale´de kurbanlıklar hayvan pazarında hazırlıklar başladı Hayvan pazarında hazırlıklar devam ederken mandıra ve ahırlarda satışlar başladı Bu yıl hem küçük hemde büyükbaş hayvanları cep yakıyor.

SATIŞLAR BAŞLADI

Kurban Bayramının yaklaştığı şu günlerde Arpalık Çukurundaki hayvan pazarında hazırlıklar da başladı. BU arada ahır ve mandıralarda ise sıkı pazarlıklar yapılıyor. İşlerinin henüz açılmadığını söyleyen kurbanlık satıcıları, ?Fiyatlar vatandaşa göre pahalı geliyor. Geçen yıl ile karşılaştırdığımız zaman farklılık görebiliriz? ifadesini kullandılar.

FİYAT ARAŞTIRIYORLAR

Satıcılar, vatandaşların mardıalara genelde fiyat araştırması için geldiklerini belirtirken, satışların önümüzdeki günlerde canlanmasını beklediklerini dile getirdi. TALEP VATANDAŞIN TERCİHİ BÜYÜKBAŞ HAYVANA

Kurbanlık satışı için umudunu bayram öncesine bağlayan satıcılar, genelde büyükbaş hayvanlara taleplerin artacağı inancında olduklarını söylediler. Daha ekonomik olması nedeniyle birkaç kişinin bir araya gelerek kurbanlık olarak büyükbaş hayvanları tercih ettiğini belirten satıcılar, ?Büyükbaş hayvanlar malına göre değişiyor. Vatandaşlarımız ekonomik durumlarına göre tercihini yapıyor? şeklinde konuştular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ