Kurbanlıklar görücüde

Kurbanlıklar görücüde

PAZARDA HAZIRLIKLAR TAMAM, KESİMHANE GÖZDEN GEÇİRİLDİ

PAZARDA HAZIRLIKLAR TAMAM, KESİMHANE GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Kurbanlıklar görücüde 

Kurban Bayramına sayılı günler kala Kırıkkale´de Kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı. Kurban Pazarındaki hazırlıklar tamamlanmışken mandıra ve besi çiftliklerinde satışlar ad hızlandı

KURBANLIK PAZARI HAZIR

Kırıkkale Belediyesinin denetiminde Ahılı Köyü Arpalık Çukuru Mevkiinde bulunan kurban satış yerlerinde hazırlıklar tamamlandı. Belediye tarafından yapılan açıklamada satış yerleri ve kesimhanedeki hazırlıklar tamamlandı. Pazarda yer alan kurbanlık satıcıları hayvanlarını buraya getirmeye başladı. Bu arada çevredeki çiftlik ve mandıralarda ise büyük ve küçükbaş kurbanlıkların satışına başlandı. Büyük ve küçükbaş kurbanlıklar her bütçeye göre uygun fiyat aralığı ile alıcısını bekliyor.
MANDIRALARDA SATIŞLAR BAŞLADI

Kurban pazarında ve mandıralarda büyükbaş kurbanlık fiyatı 5 bin lira ile 15 bin lira, Küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 350 ile bin 500 lira arasında değişiyor.

EN DÜŞÜĞÜ 3-4 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Bu sene fiyatlarda artış olduğunu belirten besici bu sene fiyatlarda yem ve diğer giderlerin artışına bağlı olarak artış olduğunu belirterek. Bu sene en düşük büyükbaş kurbanlığın fiyatının 4 bin ila 6 bin lira arasında değiştiğini, küçükbaş hayvanların ise 300 liradan bin 500 liraya kadar olduğunu söylediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü