Kurbanda vatandaşlara ceza uygulanmadı

Kurbanda vatandaşlara ceza uygulanmadı

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, kurban kesim ve satış yerlerinde her hangi bir problem ile karşılaşılmadığını ve cezai işlem uygulanmadığını bildirdi.

 

HAYVAN SEVKİYATI YAPILDI

Kırbaş, yaptığı yazılı açıklamada, kentte 3 bin 697 büyükbaş, 5 bin 351 küçükbaş olmak üzere toplam 9 bin 48 hayvanın kurbanda kesildiğini ifade etti. Kurbanlık hayvan sevklerinin bin 280 büyükbaş, bin 608 küçükbaş hayvan ile Ankara`ya yapıldığını belirten Kırbaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Kırıkkale`den Ankara, Antalya, Çankırı, Çorum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Sivas ve Yozgat illerine hayvan sevki yapılmıştır. İl içi sevklerle birlikte toplam 2 bin 53 büyükbaş, 6 bin 335 küçükbaş kurbanlık hayvan sevki yapıldı.”

 

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

“Kırıkkale`de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için il ve ilçe müdürlüklerinin çalışmaları sürüyor. Kentte bulunan tarımsal örgütlerle iş birliği halinde yapacağımız çalışmalarla ilimiz hayvancılığında verimi yüksek, pazarda tercih edilen ve çiftçinin gelirini arttıracak büyükbaş ve küçükbaş hayvanları ilimize kazandırmayı hedeflemekteyiz. Çiftçilerimizin tarımsal konularda bizimle sürekli irtibatlı olmaları menfaatlerine olacaktır” dedi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı